noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 12 Ocak 2023 #11 Buzdolabi dedi: Hocam o klavyenin ışıklandırması iyi mi? Bir de yazma hissi normal red Switch gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hepsinin ışıklandırmasını nereden bileyim hocam red Switch her yerde red Switch'dir kaliteside Switch markalarına göre değişiklik gösterir.
Buzdolabi dedi: Hocam o klavyenin ışıklandırması iyi mi? Bir de yazma hissi normal red Switch gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hepsinin ışıklandırmasını nereden bileyim hocam red Switch her yerde red Switch'dir kaliteside Switch markalarına göre değişiklik gösterir.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 12 Ocak 2023 #12 noskillmert dedi: Hepsinin ışıklandırmasını nereden bileyim hocam red Switch her yerde red Switch'dir kaliteside Switch markalarına göre değişiklik gösterir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki HyperX Alloy mkw100'den iyi midir sizce?
noskillmert dedi: Hepsinin ışıklandırmasını nereden bileyim hocam red Switch her yerde red Switch'dir kaliteside Switch markalarına göre değişiklik gösterir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki HyperX Alloy mkw100'den iyi midir sizce?
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 12 Ocak 2023 #13 Buzdolabi dedi: Hocam peki HyperX Alloy mkw100'den iyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam ama bana sorarsınız 1500'e hyperx almak yerine bunu tercih ederim.
Buzdolabi dedi: Hocam peki HyperX Alloy mkw100'den iyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam ama bana sorarsınız 1500'e hyperx almak yerine bunu tercih ederim.