I Immortal98 Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Esperoja dedi: Alma. Gamepower hiçbir ürün alma. Genişletmek için tıkla... Gamepower Saber RGB aldım çok dayanıklı. Lütfen marka takıntılığı yapmayın, herkesin bütçesi el vermiyor SteelSeries, ASUS marka ekipmana.
Esperoja dedi: Alma. Gamepower hiçbir ürün alma. Genişletmek için tıkla... Gamepower Saber RGB aldım çok dayanıklı. Lütfen marka takıntılığı yapmayın, herkesin bütçesi el vermiyor SteelSeries, ASUS marka ekipmana.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 18 Şubat 2021 #12 Immortal98 dedi: .. Genişletmek için tıkla... Zaten kimseye böyle bir şey demiyoruz, o fiyat bandında daha iyi ürünler var. Dayanıklı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? Üstünde zıpladınız da kırılmadı mı ?
Immortal98 dedi: .. Genişletmek için tıkla... Zaten kimseye böyle bir şey demiyoruz, o fiyat bandında daha iyi ürünler var. Dayanıklı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? Üstünde zıpladınız da kırılmadı mı ?
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #13 Immortal98 dedi: Gamepower Saber RGB aldım çok dayanıklı. Lütfen marka takıntılığı yapmayın, herkesin bütçesi el vermiyor SteelSeries, ASUS marka ekipmana. Genişletmek için tıkla... Reddragon ?
Immortal98 dedi: Gamepower Saber RGB aldım çok dayanıklı. Lütfen marka takıntılığı yapmayın, herkesin bütçesi el vermiyor SteelSeries, ASUS marka ekipmana. Genişletmek için tıkla... Reddragon ?