Red Switch vs Blue Switch

tryngar

Hectopat
Arkadaşlar forumda herkes Red Switch önermiş. Ama nedense Blue Switch'in sesi olsun hissiyatı olsun. Beni çok cezbediyor. İnternet kafede Blue Switch'li klavyede hiç başım ağrımadı nedense. LOL CS:GO Rainbow gibi oyunlar oynuyorum. Düşünceleriniz nedir?

Basmak için uygulanması gereken ağırlığın düşük olması sebebiyle Red Switch öneririm. Gerçi bu yüzden yanlış tuşa basılma imkânı da var fakat ben olsam kesinlikle Red Switch alırdım.

İnternet kafe gürültülü bir ortam olduğu için rahatsız etmemiş olabilir ama evde hele de gece oyun oynarken rahatsız edecektir seni rahatsız etmese bile evde uyuyanları eder.
Ben sessiz diye tercih edilen Red Switch klavyenin sesinden bile rahatsız oldum mesela o yüzden tuşlara oring taktım.
Red Switch oyunlarda bence Blue switchten daha hızlı tepkilere sahip özellikle basım ağırlığının düşük olması ve basım aralığının kısa olmasından dolayı ilk başlarda hafif olmasından dolayı elin klavyenin üzerindeyken yanlışlıklıkla tuşlara basarsın ama alışırsın kısa zamanda.
Bu arada Red Switch gibi sessiz Blue Switch gibi basım hissi(tactile feedback) istersen Brown Switch var ama o da yaygın bulunmuyor ülkemizde maalesef.

İkisinin ortası ise Brown switch oluyor. Yukarıda bahsettikleri gibi gece seni olmasa bile aileni rahatsız edip kafana HS Terlik yeme ihtimalin büyük. Yalnız yaşıyorsan ve o daktilo gibi sesini seviyorsan tercih edebilirsin. Oyun için Kırmızı en mantıklı seçimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…