infinity5565846 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mart 2022 #1 Merhaba öncelikle şimdi örnek vereceğim, aklımda bir soru kaldı ve biraz mantıksız cidden. Şimdi beni Red Switch bir klavyem var diyelim içindeki örnek veriyorum; W, A, S, D tuşlarını Blue Switch yapmak istiyorum diyelim. Böyle bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Merhaba öncelikle şimdi örnek vereceğim, aklımda bir soru kaldı ve biraz mantıksız cidden. Şimdi beni Red Switch bir klavyem var diyelim içindeki örnek veriyorum; W, A, S, D tuşlarını Blue Switch yapmak istiyorum diyelim. Böyle bir şey olur mu?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 11 Mart 2022 #2 Evet, olur diye düşünüyorum. Switchleri lehim makinesi ile eritip çıkarıp yeni switch lehimleyebilirsin.
Evet, olur diye düşünüyorum. Switchleri lehim makinesi ile eritip çıkarıp yeni switch lehimleyebilirsin.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 15 Mart 2022 #3 Hot swap ise çıkarıp yeni switch takabilirsin, değilse lehimleri söküp yeni switch lehimlersin.
infinity5565846 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2022 #4 Lee Yubin dedi: Evet, olur diye düşünüyorum. Switchleri lehim makinesi ile eritip çıkarıp yeni switch lehimleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 221420 dedi: Hot swap ise çıkarıp yeni switch takabilirsin, değilse lehimleri söküp yeni switch lehimlersin. Genişletmek için tıkla... sağolun arkadaşlar
Lee Yubin dedi: Evet, olur diye düşünüyorum. Switchleri lehim makinesi ile eritip çıkarıp yeni switch lehimleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 221420 dedi: Hot swap ise çıkarıp yeni switch takabilirsin, değilse lehimleri söküp yeni switch lehimlersin. Genişletmek için tıkla... sağolun arkadaşlar