UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Dün siyah deneme fırsatı buldum harcanan kuvvet bariz şekilde daha fazla, kırmızı bence en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Ben o switchli bir klavyeyi 6 ay kullandım birde Nasıl bir eziyet anlatamam birde yazı yazmak zorundaysan
Onur Altuğ Sever dedi: Dün siyah deneme fırsatı buldum harcanan kuvvet bariz şekilde daha fazla, kırmızı bence en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Ben o switchli bir klavyeyi 6 ay kullandım birde Nasıl bir eziyet anlatamam birde yazı yazmak zorundaysan
Zekcek Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #12 Mavi sakın kullanma. 6 aydır kullanıyorum, aşırı sesli geceleyin diğer odalardan duyuluyor. Kesinlikle önermem.
Mavi sakın kullanma. 6 aydır kullanıyorum, aşırı sesli geceleyin diğer odalardan duyuluyor. Kesinlikle önermem.
halim07 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 514 Çözümler 1 Yer Düsseldorf-İzmir 21 Haziran 2018 #13 Yazı yazıyorsan veya lol oynuyorsan mavi fps veya battle royale oyunlarında kırmızı alınmalı, eğer rahat oynamak istiyorsan.
Yazı yazıyorsan veya lol oynuyorsan mavi fps veya battle royale oyunlarında kırmızı alınmalı, eğer rahat oynamak istiyorsan.
Zafris Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 51 2 Temmuz 2018 #14 Sürekli oyun oynuyorsan kırmızı veya siyah fakat oyunun yanında yazı da yazıyorsan mavi al.Çünkü kırmızı ile yazmak zor olabiliyor.Ama maviyle hem oyun oynar hem de yazı yazarsın.Kişisel görüşüm tabi.
Sürekli oyun oynuyorsan kırmızı veya siyah fakat oyunun yanında yazı da yazıyorsan mavi al.Çünkü kırmızı ile yazmak zor olabiliyor.Ama maviyle hem oyun oynar hem de yazı yazarsın.Kişisel görüşüm tabi.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #16 Kırmızı Switch öneririm. Blue bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor.