Redbox veya Superbox başka ilde çalışır mı?

LordOfWindows

Picopat
Benim oturduğum yerde VDSL internet var, Superonline var maalesef, aşırı yavaş ve berbat ötesi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, geliyorlar, "sorun hatlarda bilmem ne" diyorlar, "düzelttik" diyorlar, internet düzeliyor, 1 gün sonra yine bozuluyor. Aileme iptal edelim diyorum ancak yoğun olduklarından pek umursamıyorlar.

Kuzenim Balıkesir'de oturuyor, 18 yaşında. Bana dedi ki: "Ben sana Redbox veya Superbox alayım, yollayayım, sen bana ödersin, IBAN'ıma atarsın." düşündüm de Redbox veya Superbox düşük download verir mi? Ya da o alsa, bana yollasa internet çalışır mı? Taşınabilir internet diye biliyorum ama sormak istedim.

Aslında kendim alacaktım ancak reşit değilim ve ailem dediklerimi ciddiye almıyor, o yüzden kuzenimden yardım istedim.

Tek soracağım şey: Kuzenim oradan Superbox'ya da Redbox alsa, bana yollasa, internet çalışır mı? Bir de mobil veri gibi iyi midir? Mesela 4.5G mobil verim var, Vodafone 50 Mbps veriyor, gayet de hızlı bizim evdeki internete göre. Bir de bayisinden alsa kaç günde geliyor, yoksa direkt mi veriyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Superbox paketine göre değişiyor ve Superonline ile TurkNet dışında önermem TurkNet'te olaylar oldu Superonline secmeniz lazım gibi çünkü diğerleri ya çekmiyor ya da kopup duruyor. Taşıma olayını duymadım Superbox kullanan arkadaşlarım var ama hiç bahsetmediler.

Bende şuan superonline var zaten, hiç iyi çekmiyor, fiber altyapısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…