4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Ekim 2021 #11 Efbiay0 dedi: Cefsharp tabanlı. Wpf ile yaptım. Güvenli yazısı virüslü olamayan sitede değil SSL sertifikası olan sitelerde yazar. Bir sonraki güncellemede üst tarafta görünecek. Genişletmek için tıkla... Hmm. Wpf güzel tercih. Ama bir eksiği var. Sekme özelliği hiç ergonomik değil.
Efbiay0 dedi: Cefsharp tabanlı. Wpf ile yaptım. Güvenli yazısı virüslü olamayan sitede değil SSL sertifikası olan sitelerde yazar. Bir sonraki güncellemede üst tarafta görünecek. Genişletmek için tıkla... Hmm. Wpf güzel tercih. Ama bir eksiği var. Sekme özelliği hiç ergonomik değil.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 23 Ekim 2021 #12 dostum_ne_nirvanasi dedi: Hack saldırısı olursa ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hack saldırısından kastınız tam olarak nedir hocam?
dostum_ne_nirvanasi dedi: Hack saldırısı olursa ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hack saldırısından kastınız tam olarak nedir hocam?
ShadoWw_xy5 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Fidan gibi bir türk genci... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2021 #13 Efbiay0 dedi: Cefsharp tabanlı. Wpf ile yaptım. Güvenli yazısı virüslü olamayan sitede değil SSL sertifikası olan sitelerde yazar. Bir sonraki güncellemede üst tarafta görünecek. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bol şanslar başarılarınız devam eder umarım hocam.
Efbiay0 dedi: Cefsharp tabanlı. Wpf ile yaptım. Güvenli yazısı virüslü olamayan sitede değil SSL sertifikası olan sitelerde yazar. Bir sonraki güncellemede üst tarafta görünecek. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bol şanslar başarılarınız devam eder umarım hocam.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 23 Ekim 2021 #14 404631 dedi: Hmm. Wpf güzel tercih. Ama bir eksiği var. Sekme özelliği hiç ergonomik değil. Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Bir günde elimden bu kadarı geldi. Düzeltmeye çalışacağım
404631 dedi: Hmm. Wpf güzel tercih. Ama bir eksiği var. Sekme özelliği hiç ergonomik değil. Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Bir günde elimden bu kadarı geldi. Düzeltmeye çalışacağım
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #15 Efbiay0 dedi: Hack saldırısından kastınız tam olarak nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda verilerimize nereden zarar gelebilir mesela? Birisi hack gibi bir şey denese kullanıcılar nasıl zarar görecek?
Efbiay0 dedi: Hack saldırısından kastınız tam olarak nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda verilerimize nereden zarar gelebilir mesela? Birisi hack gibi bir şey denese kullanıcılar nasıl zarar görecek?
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 23 Ekim 2021 #16 dostum_ne_nirvanasi dedi: Tarayıcıda verilerimize nereden zarar gelebilir mesela? Birisi hack gibi bir şey denese kullanıcılar nasıl zarar görecek? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı verileri herhangi bir sunucuda tutulmuyor. Sadece çerezler bilgisayar üzerinde bulunuyor. Yani bir hack saldırısı olası değil.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Tarayıcıda verilerimize nereden zarar gelebilir mesela? Birisi hack gibi bir şey denese kullanıcılar nasıl zarar görecek? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı verileri herhangi bir sunucuda tutulmuyor. Sadece çerezler bilgisayar üzerinde bulunuyor. Yani bir hack saldırısı olası değil.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #17 Efbiay0 dedi: Tarayıcı verileri herhangi bir sunucuda tutulmuyor. Sadece çerezler bilgisayar üzerinde bulunuyor. Yani bir hack saldırısı olası değil. Genişletmek için tıkla... Yani bir adam tutup ta tarayıcı verilerimize göz gezdiremiyor. Veriler sadece bizim?
Efbiay0 dedi: Tarayıcı verileri herhangi bir sunucuda tutulmuyor. Sadece çerezler bilgisayar üzerinde bulunuyor. Yani bir hack saldırısı olası değil. Genişletmek için tıkla... Yani bir adam tutup ta tarayıcı verilerimize göz gezdiremiyor. Veriler sadece bizim?
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 23 Ekim 2021 #18 dostum_ne_nirvanasi dedi: Yani bir adam tutup ta tarayıcı verilerimize göz gezdiremiyor. Veriler sadece bizim? Genişletmek için tıkla... Evet.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Yani bir adam tutup ta tarayıcı verilerimize göz gezdiremiyor. Veriler sadece bizim? Genişletmek için tıkla... Evet.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 23 Ekim 2021 #19 Güzel olmuş, elinize sağlık. Şu dersler bitsin benim de böyle bir tarayıcı yapma planım var. Öneri olarak gözüme ilk başta simgeler çarptı. Biraz daha düzeltilebilir.
Güzel olmuş, elinize sağlık. Şu dersler bitsin benim de böyle bir tarayıcı yapma planım var. Öneri olarak gözüme ilk başta simgeler çarptı. Biraz daha düzeltilebilir.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #20 Efbiay0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostum, güvenlik açıklarını nasıl tespit etmeyi düşünüyorsun? Efbiay0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aktif gözüküyorsunuz neden cevap yok? Son düzenleme: 23 Ekim 2021
Efbiay0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostum, güvenlik açıklarını nasıl tespit etmeyi düşünüyorsun? Efbiay0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aktif gözüküyorsunuz neden cevap yok?