İsminin enerji içeceği olmasına rağmen aslında enerjiden çok uyarıcı ve şeker birleşimidir. Gerçek enerjiyi yediklerinizden alırsınız. Eğer çok yoğun çalışıyor ve öğün kaçırıyorsanız Pharmaton, Supradyn veya Balık yağı düşünülebilir. Ama unutmamak gerek bunlar öğün yerine geçmez sadece ek takviyedir. Redbull sadece çok önemli hususlarda nadiren kullanılmalıdır. Mesela proje yapıyorsun yarın son gün sabaha kadar çalışmalısın ama uykun geldi içiyorsun Redbull'u taş gibi oluyorsun. Ve bunlara ek, kalp hastalığı var ise kesinlikle alınmamalıdır. Alkol ile kesinlikle karıştırılmamalıdır. Yoksa yaşına bakmaz kalpten gidersin.
Not: Takviye alınan haplar kişiden kişiye farklı reaksiyonlar gösterebilir. Mesela balık yağı bende uyku yapıyordu. O yüzden tam olarak neye ihtiyacın olduğunu en temiz kan tahlili ile anlıyorsun. Ben yaptırmıştım B12, demir ve D vitamini eksikliği çıktı. Belli bir dönem kullandıktan sonra hepsinden kurtuldum ve şuan beslenmeme çok dikkat ediyorum. Dinçim ve sağlıklı hissediyorum umarım en yakın zamanda da spora geri dönüp çivi gibi olacağım.