Reddedilen kızdan hoşlanmak

pumour

Hectopat
Makaleler
1
Ben bu kızla 10. sınıfın 1. döneminin sonlarına doğru tanıştım, kızla aynı sınıfta olmamıza rağmen o güne kadar hiç konuşmadım çünkü kız çok güzeldi ama yanında hafif çirkin ve dibinden asla ayrılmayan bir arkadaşı vardı, bu kızla ortak arkadaşlarımız vardı, bir gün derste arkadaşlarımla bir konu hakkında konuşuyorken kız bir anda araya atladı ve o da bir şeyler anlatmaya başladı, bu kızla bayağı konuşmaya başladık, genelde 5 kişi konuşuyorduk, bazen onlar aralarında konuşurken biz de onunla aramızda konuşuyorduk, her fırsatta yanıma oturuyordu. Bu kızla konuşmaya devam ettik işte, yaz tatilinden önceki hafta pazartesi kız yine yanıma oturdu bana şehirde gidilebilecek kafeleri vs. anlattı ben de o sırada telefonla uğraşıyordum dikkatimi çok veremedim, tam kıza anlattıgı kafelerden birine gitmeyi teklif edecektim en başta anlattığım kızın kuyruğu gibi dolaşana arkadaşı geldi bir şeyler anlatmaya başladı ben de bir şey diyemedim. Bir gün sonra kız geldi seni çok seviyorum dedi, o an ne yapacağımı bilemedim, bunu benim yapmam gerekiyordu sonuçta kafamda bir sürü senaryo falan kurmuştum güzel bir anı bekliyordum kız bir anda gelip seni seviyorum deyince sadece yüzüne boş boş bakabildim, sonra onun arkadaşı geldi benim arkadaşlarım falan da geldi. Bu kıza WhatsApp'tan yazdım işte istiyorsan bir yerde buluşalım diye ama ailesiyle tatile gidiceğini oradan da memlekete gidiceğini söyledi, arkadaşına falan sordum, etik olmasa da kardeşinin hesabındaki postlara baktım gerçekten tatile gitmişler. Neyse okulda bu kız hala yanıma gelip benimle konuşuyor yine 10. sınıftaki gibi iltifatlar ediyor, konuşma sırasında sevgilisinin olmadıgını falan söylüyor ama kafam nedense fazla karışık, fazla uzun yazmışım kusura bakmayın. Cevap verilebilecek çok bir şey yok aslında sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim eğer bir tavsiyeniz varsa yazar mısınız?

Kızdan hoşlanıyorsan sen de ona karşılık ver. Açık bir şekilde flört etmeye çalışıyor. Sen elinle itmişsin resmen. Senin için bir zorluk yok.

Kızdan zaten 10. sınıftan beri hoşlanıyorum ama işte o an bir hata yaptım niye bilmiyorum, kızı baş başa buluşmaya çağırmaya da utanıyorum ama 3-4 kişi buluşursak da konuşacağım şeyleri rahat konuşamam.

Utanıyorum çekiniyorum dersin sonraki gün başka birisi çağrır 6 ay niye çağırmadım dersin. Dene gitsin ne kaybedicen sanki.

Utanıyorum çekiniyorum dersin sonraki gün başka birisi çağrır 6 ay niye çağırmadım dersin. Dene gitsin ne kaybedicen sanki.

Kızla geç de olsa bir buluşma ayarladım ama artık ona olan ilgimi yavaş yavaş kaybettiğimi fark ediyorum, belki de çok uzun süredir konuşmamıza rağmen daha ne oldugumuzun belli olmamasındandır ya da başka birşeydendir bilmiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam son durum nedir?

Hocam son durum nedir?

İlk buluşma berbat geçti hava yağmurluydu, yürürken sırımsıklam olduk ve hiç konu açamadım maalesef, ikinci buluşmada ne hissediyorsam hepsini söyledim duygularımı apaçık ifade ettim, şu an beraberiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…