I ım_not_enough Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 23 2 Temmuz 2019 #1 Reddit r/funny ve r/memes kısmındaki espriler harbi anlaşılmıyor ya da sorun bende.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Temmuz 2019 #2 Ben anladım. Anlamamanın sebebi esprilerin kanser olmasından olabilir. r/funny'de gezerek hata etmişsin zaten r/surrealmemes'e bak bi' de
Ben anladım. Anlamamanın sebebi esprilerin kanser olmasından olabilir. r/funny'de gezerek hata etmişsin zaten r/surrealmemes'e bak bi' de
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2019 #3 r/TurkeyJerky, anime seviyorsaniz r/animemes, r/softwaregore gibi gore subredditleri cok guzel. Eger arastirirsaniz daha iyi memeler bulabilirsiniz.
r/TurkeyJerky, anime seviyorsaniz r/animemes, r/softwaregore gibi gore subredditleri cok guzel. Eger arastirirsaniz daha iyi memeler bulabilirsiniz.
I ım_not_enough Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 23 2 Temmuz 2019 #4 acv dedi: Ben anladım. Anlamamanın sebebi esprilerin kanser olmasından olabilir. r/funny'de gezerek hata etmişsin zaten r/surrealmemes'e bak bi' de Genişletmek için tıkla... "Ah shit, here we go again" tarzı memeleri nasıl bulabilirim? Bunlar cidden hardcore geliyor bana.
acv dedi: Ben anladım. Anlamamanın sebebi esprilerin kanser olmasından olabilir. r/funny'de gezerek hata etmişsin zaten r/surrealmemes'e bak bi' de Genişletmek için tıkla... "Ah shit, here we go again" tarzı memeleri nasıl bulabilirim? Bunlar cidden hardcore geliyor bana.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 2 Temmuz 2019 #5 Birazcık soğuk espri tadında oldukları için size öyle gelmiş olabilir. Zaten hepsi de kahkaha attıracak kadar komik olmuyor.
Birazcık soğuk espri tadında oldukları için size öyle gelmiş olabilir. Zaten hepsi de kahkaha attıracak kadar komik olmuyor.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2019 #6 ım_not_enough dedi: "Ah shit, here we go again" tarzı memeleri nasıl bulabilirim? Bunlar cidden hardcore geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Onlari daha da boyle populer olmayan subredditlerde bulursunuz. r/TurkeyJerky'de var mesela.
ım_not_enough dedi: "Ah shit, here we go again" tarzı memeleri nasıl bulabilirim? Bunlar cidden hardcore geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Onlari daha da boyle populer olmayan subredditlerde bulursunuz. r/TurkeyJerky'de var mesela.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 2 Temmuz 2019 #7 Reddit'te olan Memeleri* sevmiyorum, anlaması bazen zor geliyor. Sürprizbozan: Iron Man!
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Temmuz 2019 #8 @ım_not_enough her yerde görüyorum onlardan ben. r/dankmemes orta halli olduğundan belki orada daha fazla vardır sanki. @efedesu Karaboğa'dan geçilmiyordu TurkeyJerky Baya kalitelidir ama orası.
@ım_not_enough her yerde görüyorum onlardan ben. r/dankmemes orta halli olduğundan belki orada daha fazla vardır sanki. @efedesu Karaboğa'dan geçilmiyordu TurkeyJerky Baya kalitelidir ama orası.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2019 #9 Silinen üye dedi: Reddit'te olan Memesleri sevmiyorum, anlaması bazen zor geliyor. Eki Görüntüle 411293 Genişletmek için tıkla... YaUv "memesler" ne? "airpodslar" demek gibi. Memeler daha dogru kullanim. acv dedi: @efedesu Karaboğa'dan geçilmiyordu TurkeyJerky baya kalitelidir ama orası. Genişletmek için tıkla... Karaboga memeleri efsane ya ahahah
Silinen üye dedi: Reddit'te olan Memesleri sevmiyorum, anlaması bazen zor geliyor. Eki Görüntüle 411293 Genişletmek için tıkla... YaUv "memesler" ne? "airpodslar" demek gibi. Memeler daha dogru kullanim. acv dedi: @efedesu Karaboğa'dan geçilmiyordu TurkeyJerky baya kalitelidir ama orası. Genişletmek için tıkla... Karaboga memeleri efsane ya ahahah
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 2 Temmuz 2019 #10 efedesu dedi: Onlari daha da boyle populer olmayan subredditlerde bulursunuz. r/TurkeyJerky'de var mesela. Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: YaUv "memesler" ne? "airpodslar" demek gibi. Memeler daha dogru kullanim. Karaboga memeleri efsane ya ahahah Genişletmek için tıkla... Banlandığım Discord sunucusunda Memeleri diyince ceza almıştım Korkuyorum.
efedesu dedi: Onlari daha da boyle populer olmayan subredditlerde bulursunuz. r/TurkeyJerky'de var mesela. Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: YaUv "memesler" ne? "airpodslar" demek gibi. Memeler daha dogru kullanim. Karaboga memeleri efsane ya ahahah Genişletmek için tıkla... Banlandığım Discord sunucusunda Memeleri diyince ceza almıştım Korkuyorum.