Çözüldü Reddit hesabı nedensizce ve hiçbir bilgi verilmeden kalıcı ban yedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Old Major

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Reddit'te gayet normal takılıyordum. Bir tane posta tıkladıktan sonra şu mesajı gördüm: This account has been permanently banned. Check your inbox for a message with more information. oysaki hiç kavga falan etmemiştim ya da illegal bir şey yapmamıştım. Hesabım birkaç yıllık ama son bir haftaya kadar pek aktif değildim. Gelen kutunuzu kontrol edin diyor ama gelen kutusunda ban ile ilgili hiçbir şey yok.

Screenshot 2025-09-04 at 13-18-32 Inbox.png

Çözüm
Buraya baktım. Dediği şey o kadar basitmiş ki. "uh oh! Şüpheli etkinlik nedeniyle hesabınızı askıya aldık. Endişelenmeyin. Şifrenizi sıfırlayarak Reddit'i kullanmaya devam edebilirsiniz."
Reddit'te gayet normal takılıyordum. Bir tane posta tıkladıktan sonra şu mesajı gördüm: This account has been permanently banned. Check your inbox for a message with more information. oysaki hiç kavga falan etmemiştim ya da illegal bir şey yapmamıştım. Hesabım birkaç yıllık ama son bir haftaya kadar pek aktif değildim. Gelen kutunuzu kontrol edin diyor ama gelen kutusunda ban ile ilgili hiçbir şey yok.

Eki Görüntüle 2568770
Spam gibi yerlere düşmüş olabilir. Mail atın desteğe size sebebi söylerler.

Sadece o subdan banlanmadığınıza eminsiniz değil mi?
Evet hocam. Mesela başka bir subredditteki posta upvote attığım zaman çalışmıyor.

Spam gibi yerlere düşmüş olabilir. Mail atın desteğe size sebebi söylerler.
Hocam destek mailini bulamadım. Bide e-posta hesabıma baktım, hem spam hem de gelen kutusunda hiçbir Reddit maili yoktu.

Son düzenleme:
Buraya baktım. Dediği şey o kadar basitmiş ki. "uh oh! Şüpheli etkinlik nedeniyle hesabınızı askıya aldık. Endişelenmeyin. Şifrenizi sıfırlayarak Reddit'i kullanmaya devam edebilirsiniz."

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı