Reddit hesapları yapılan yorum sonrası perma ban yiyor

Konstantia

Kilopat
Reddit'te yaptığım bir yorum dolayısıyla hesabım perma ban yedi, sonrasında açtığım her hesap birkaç saat geçtikten sonra aynı sebeple perma yemeye başladı. Tüm verileri silsem dahi sonuç değişmiyor, çözümünü bilen var mıdır?

Reddit'te yaptığım bir yorum dolayısıyla hesabım perma ban yedi, sonrasında açtığım her hesap birkaç saat geçtikten sonra aynı sebeple perma yemeye başladı. Tüm verileri silsem dahi sonuç değişmiyor, çözümünü bilen var mıdır?

Nasıl bir yorum yaptın ki redditten perma yedin
Bir topluluktan mı yoksa direkt redditten mi?

r/Turkey'de bir haberin altına nefret kusmuştum azıcık, o sebeple perma atıldı Reddit tarafından.
Reddit baya özgür bir site, bazı siteler gibi, yok şurada virgül yok, gözünün üstünde kaş var al sana ban demiyor. Nefret kustum diyosun ama kişiye özel küfürler ettiysen onun geri dönüşü yok. Ayrıca banlamaları daha iyi, seni olası bir şikayetle mahkemelerden korumuşlar farkında değilsin. (Bizde eskiden çok kusardık böyle, sonra toplum içinde yapılan artisliğin, mahkeme salonunda terbiyesini alıyorsun dikkat et :) )

Reddit bayağı özgür bir site, bazı siteler gibi, yok şurada virgül yok, gözünün üstünde kaş var al sana ban demiyor. Nefret kustum diyosun ama kişiye özel küfürler ettiysen onun geri dönüşü yok. Ayrıca banlamaları daha iyi, seni olası bir şikayetle mahkemelerden korumuşlar farkında değilsin. (bizde eskiden çok kusardık böyle, sonra toplum içinde yapılan artisliğin, mahkeme salonunda terbiyesini alıyorsun dikkat et :) )

Herhangi bir artistlik söz konusu değil ki, haberde bahsedilen insan denilmeyecek birisine karşı yaptığım yorumdu. Tabii Reddit böyle durumlarda kişi ayırt etmiyor anlaşılan.

İnternet sitesinden böyle ban yemek mümkün mü ki? Tarayıcılar bu bilgileri çekip veriyor mu sitelere?

Sitelerin kendisi bu bilgiyi tutuyor herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı