BoraBDABora Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım?
Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım?
O oyayeronu Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 212 Çözümler 8 3 Nisan 2022 #2 BoraBDABora dedi: Eki Görüntüle 1349645 Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz zaman bozulmus gibi.
BoraBDABora dedi: Eki Görüntüle 1349645 Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz zaman bozulmus gibi.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Nisan 2022 #3 BoraBDABora dedi: Eki Görüntüle 1349645 Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Emailinizi dogruladiniz mı? Hesap yaşınız kaç? Yeni hesap veya e-mail dogrulanmadiysa Reddit banliyor.
BoraBDABora dedi: Eki Görüntüle 1349645 Hem placede bir şey koyamıyorum hem de bayağıdır hiçbir şey paylaşamıyorum. New'e düşmüyor yorumlar da gitmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Emailinizi dogruladiniz mı? Hesap yaşınız kaç? Yeni hesap veya e-mail dogrulanmadiysa Reddit banliyor.
BoraBDABora Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 CorkedWine dedi: Emailinizi dogruladiniz mı? Hesap yaşınız kaç? Yeni hesap veya e-mail dogrulanmadiysa Reddit banliyor. Genişletmek için tıkla... Hesap yaşını bilmiyorum sallamışımdır bir şey e mail doğrulandı yeni hesap değil 2 yıllık hesap.
CorkedWine dedi: Emailinizi dogruladiniz mı? Hesap yaşınız kaç? Yeni hesap veya e-mail dogrulanmadiysa Reddit banliyor. Genişletmek için tıkla... Hesap yaşını bilmiyorum sallamışımdır bir şey e mail doğrulandı yeni hesap değil 2 yıllık hesap.