whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 10 Ekim 2022 #11 notmythier dedi: Hocam yavaş yahu, bir çırpıda okudum. Yani görüntüleme ile geçebilecek bir şey yok ortada, sadece indirme ile? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz indirmekten bulaşır merak etmeyin normal bir r/ topluluğunda bir fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz.
notmythier dedi: Hocam yavaş yahu, bir çırpıda okudum. Yani görüntüleme ile geçebilecek bir şey yok ortada, sadece indirme ile? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz indirmekten bulaşır merak etmeyin normal bir r/ topluluğunda bir fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 10 Ekim 2022 #12 whoiszen dedi: Hocam fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz indirmekten bulaşır merak etmeyin normal bir r/ topluluğunda bir fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım hocam. Öyle yerlerde çok dolaşacağımı zannetmiyorum zaten.
whoiszen dedi: Hocam fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz indirmekten bulaşır merak etmeyin normal bir r/ topluluğunda bir fotoğrafa bakmaktan virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım hocam. Öyle yerlerde çok dolaşacağımı zannetmiyorum zaten.