Reddit'in kullanım amacı nedir?

Selamlar. Uzun zamandır Reddit sitesini çok duyuyorum. Neredeyse her konuya dair bir başlık bulunuyor. Bu siteye kayıt olunur mu, kullanım amacı nedir? Türklerin neredeyse ekşisözlükten bile çok kullanmasının sebebi nedir vs. bilgi verebilecek uzun zamandır Reddit kullanıcıları var mı?

Selamlar. Uzun zamandır Reddit sitesini çok duyuyorum. Neredeyse her konuya dair bir başlık bulunuyor. Bu siteye kayıt olunur mu, kullanım amacı nedir? Türklerin neredeyse ekşisözlükten bile çok kullanmasının sebebi nedir vs. bilgi verebilecek uzun zamandır Reddit kullanıcıları var mı?

Her türden çeşitli grup veya toplulukları olan forum tarzında bir platform.

2011 civarında kayıt oldum, hala daha kullanırım. Sosyal'in çok daha geniş kapsamlı halini düşünün. Dünyanın her yanından insanlar bağlanıyor. Subreddit adında alt forumlar var, bunların hepsinin içeriği farklı. Mesela Sosyal, Reddit'te bir teknoloji subredditi olurdu. Tıpkı bizdeki kategoriler gibi.
Kullanmaya başlayın çok karışık değil bir süre sonra çözersiniz.

Her türden subreddit var. Bu forumdan nasıl destek alıyorsan orada da konuna göre soru sorabilirsin, insanlarla fikir alışverişi yapabilirsin vs. öyle bir ortam. Türk subredditlerine pek girme derim. Sadece küfürlü post atıyor çoğu :D. Yabancılar küfür yasak olmamasına rağmen saygısını hiç bozmuyor. Subreddite göre kurallar değişiyor fakat yabancılarda saygısız birini hiç görmedim neredeyse.

2 3 günde bir gündemi takip etmek için r/turkey subredditine bakıyorum. İşin güzel kısmı giriş yapmaya gerek yok, gizli sekmeden aç bak çık.

2011 civarında kayıt oldum, hala daha kullanırım. Sosyal'in çok daha geniş kapsamlı halini düşünün. Dünyanın her yanından insanlar bağlanıyor. Subreddit adında alt forumlar var, bunların hepsinin içeriği farklı. Mesela Sosyal, Reddit'te bir teknoloji subredditi olurdu. Tıpkı bizdeki kategoriler gibi.
Kullanmaya başlayın çok karışık değil bir süre sonra çözersiniz.
Yorum atan herkese teşekkür ederim. Seninki daha detaylı olduğu için yorumunu alıntıladım. Soldaki Recent kısmını silme yolu var mı? Bir de reddit'e yeni kayıt olanlar için şunu yap, bunu yap, şurası iyidir takip et vs. önerisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı