Reddit'te açılan tüm hesaplar ban yiyor

alpsydn

Hectopat
Daha fazla  
3 hafta önce bir hesabım engellendi sonra yan hesabımı kullanmaya başladım o hesabımda ban yediğinde cihazda kayıtlı olan olmayan tüm hesaplar ban yedi. Arkadaşın hesabı dahil. Modem IP değiştirdim farklı cihaz ile hesap açtım VPN ile açtım ancak fark etmiyor tüm açtığım hesaplar 2 3 saat içinde ban yiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın cihazda virus olabilir bence antivirus taramasi yap.

Tarayıcı parmak izin gibi verilere bakarak ban atıyor olabilir, bu konuda da yapabileceğin pek bir şey yok maalesef.

Ben de bir gruptan ban yediğim zaman ne kadar yeni hesap açarsam açayım o grubun banını aşmaya çalıştığımı zannedip açtığım bütün hesapları banlıyordu.

Yani anlayacağınız Reddit bu konuda çok katı.

Kullandığın cihazda virus olabilir bence antivirus taramasi yap.

3 farklı cihazdan denedim üçünde de virüs olma ihtimali yok bence.

Tarayıcı parmak izin gibi verilere bakarak ban atıyor olabilir, bu konuda da yapabileceğin pek bir şey yok maalesef.

Ben de bir gruptan ban yediğim zaman ne kadar yeni hesap açarsam açayım o grubun banını aşmaya çalıştığımı zannedip açtığım bütün hesapları banlıyordu.

Yani anlayacağınız Reddit bu konuda çok katı.

Yani tekrar Reddit'te paylaşım yapma şansım yok mu?

3 farklı cihazdan denedim üçünde de virüs olma ihtimali yok bence.

Bilmiyorum, ben ban yediğim hesapta tamamen silme talebinde bulunup, silindikten sonra öyle yeni hesap açmıştım hala daha sıkıntı yaşamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı