Reddit'te karma nasıl kasılır?

Salihssli

Hectopat
Daha fazla  
Reddit hesabımda hiçbir şekilde ne yorumlardan ne de gönderilerden Karma kazanamıyorum, hatta gönderilerim ana sayfaya bile düşmüyor.
Nedenini veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Reddit hesabımda hiçbir şekilde ne yorumlardan ne de gönderilerden Karma kazanamıyorum, hatta gönderilerim ana sayfaya bile düşmüyor.
Nedenini veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Karma up aldığınız da gelir çözümü diye bir şey yok. Karmanın da bir anlamı yok zaten, lütfen redditi çöplüğe çevirmeyiniz karma için teşekkürler.

Attığınız postlara ve yorumlara gelen upvote'lar ve downvote'lar karmanızı belirler. Yani karma kasmak istiyorsanız insanların beğeneceği postlar ve yorumlar atmalısınız.

Ancak karma hiçbir işe yaramayan snap puanı gibidir. Bu yüzden karma kazanmak için platformu çöplüğe çevirmezseniz iyi olur teşekkürler.

Karma up aldığınız da gelir çözümü diye bir şey yok. Karma'nın da bir anlamı yok zaten, lütfen Reddit'i çöplüğe çevirmeyiniz Karma için teşekkürler.

2 senedir Reddit kullanıyorum Karma'nın up alındığında geldiğini bilecek kadar kullandım. Ancak farklı bir cihazda yeni açtığım hesapta hiçbir şekilde ne yorumlarım ne de gönderilerim görünmüyor ve de attığım up ve awardlardan Karma kazanamıyorum. Daha önce yaşayan varsa ve çözümünü biliyorsa bana da yol göstersin diye sordum.
Attığınız postlara ve yorumlara gelen Upvote'lar ve Downvote'lar karmanızı belirler. Yani Karma kasmak istiyorsanız insanların beğeneceği postlar ve yorumlar atmalısınız.

Ancak Karma hiçbir işe yaramayan snap puanı gibidir. Bu yüzden Karma kazanmak için platformu çöplüğe çevirmezseniz iyi olur teşekkürler.

Bazı Reddit grupları katılım veya gönderi izni için Karma sınırı koyduğundan beniim de Karma'ya ihtiyacım var. Yani Karma zannettiğiniz kadar önemsiz değil.

2 senedir Reddit kullanıyorum Karma'nın up alındığında geldiğini bilecek kadar kullandım. Ancak farklı bir cihazda yeni açtığım hesapta hiçbir şekilde ne yorumlarım ne de gönderilerim görünmüyor ve de attığım up ve awardlardan Karma kazanamıyorum. Daha önce yaşayan varsa ve çözümünü biliyorsa bana da yol göstersin diye sordum.

Bazı Reddit grupları katılım veya gönderi izni için Karma sınırı koyduğundan beniim de Karma'ya ihtiyacım var. Yani Karma zannettiğiniz kadar önemsiz değil.
Muhtemelen farklı bir cihazdan giriş yaptığınız için öyle oluyordur. Reddit support'a mail atın yada bir süre o cihaz da redditi kullanın sorun çözülür.
Ha yada o attığınız post'u moderatörler onaylamıyor yada kaldırıyor olabilir.

Genellikle subredditlerdeki karma sınırı fazla değildir ve şu sıralar kgb gibi türk sub'larında genellikle üyelik süresi ön plana çıkıyor. Ancak yaşadığınız sorunu yanlış anlamışım bunun için özür dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı