P PJixel Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Reddit'te bazen benim fikirlerim beğenilmediği için silmek zorunda kalıyorum ama silmeyi tarihi yok etmek gibi düşündüğüm için bu beni rahatsız ediyor. Daha fazla kişinin lanet down tuşuna basmaması için gönderiyi gizlemenin bir yolu var mı?
Reddit'te bazen benim fikirlerim beğenilmediği için silmek zorunda kalıyorum ama silmeyi tarihi yok etmek gibi düşündüğüm için bu beni rahatsız ediyor. Daha fazla kişinin lanet down tuşuna basmaması için gönderiyi gizlemenin bir yolu var mı?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.424 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2024 #2 Dediğiniz gibi bir gizleme yok. Neden yorumu siliyorsunuz ki? Karmanız mı eksilere düşüyor?
P PJixel Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 Turgineer dedi: Hayır gizlenmiyor. Neden yorumu siliyorsunuz ki? Karmanız mı eksilere düşüyor? Genişletmek için tıkla... Evet karmam eksilere düşüyor...
Turgineer dedi: Hayır gizlenmiyor. Neden yorumu siliyorsunuz ki? Karmanız mı eksilere düşüyor? Genişletmek için tıkla... Evet karmam eksilere düşüyor...
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.424 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2024 #4 PJixel dedi: Evet karmam eksilere düşüyor... Genişletmek için tıkla... Siyasi fikirlerinizden down dolayı yiyorsanız, mizah sublarında takılın. Sadece yorum değil, içerik de paylaşabilirsiniz.
PJixel dedi: Evet karmam eksilere düşüyor... Genişletmek için tıkla... Siyasi fikirlerinizden down dolayı yiyorsanız, mizah sublarında takılın. Sadece yorum değil, içerik de paylaşabilirsiniz.