Muhammed Salih Uzun Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim? Dosya Ekleri resim_2022-04-02_225802.png 5,6 KB · Görüntüleme: 169 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 2 Nisan 2022 #2 Muhammed Salih Uzun dedi: Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil ya da sizde bir sorun var.
Muhammed Salih Uzun dedi: Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil ya da sizde bir sorun var.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 2 Nisan 2022 #3 Ban ile alakalı olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle saat ayarları ile ilgili bir sorun.
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 2 Nisan 2022 #4 Muhammed Salih Uzun dedi: Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata oluyor, neden oluyor hala anlayamıyorum.
Muhammed Salih Uzun dedi: Reddit'in yaptığı r/place olayına katılmak istedim. Fakat boyle bir şey cıkıp duruyor. Olayla çok alakam yok ban yemiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata oluyor, neden oluyor hala anlayamıyorum.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 3 Nisan 2022 #5 bendede var çözebildinizmi? Hiçbir şekilde küfür başkalarının yaptıklarını bozmaya çalışma vs yapmadım Dosya Ekleri resim_2022-04-03_231630.png 75,7 KB · Görüntüleme: 121
bendede var çözebildinizmi? Hiçbir şekilde küfür başkalarının yaptıklarını bozmaya çalışma vs yapmadım
Muhammed Salih Uzun Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #6 Dextaron dedi: Bende de var çözebildiniz mi? Hiçbir şekilde küfür başkalarının yaptıklarını bozmaya çalışma vs yapmadım. Genişletmek için tıkla... Dostum kımse bulamamış galıba. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2022
Dextaron dedi: Bende de var çözebildiniz mi? Hiçbir şekilde küfür başkalarının yaptıklarını bozmaya çalışma vs yapmadım. Genişletmek için tıkla... Dostum kımse bulamamış galıba.
Myquas Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #7 Bulabilen var mı?