Reddit'te Subreddit'ler tamamen nasıl bloklanır?

ROCKSTARLIVIN'

Kilopat
Yakın zamanda birkaç Linux subredditinde ve RimWorld gibi subredditlerde yardım aramak için bir Reddit hesabı açtım ilk kez. Fakat alakasız bir şekilde Türkçe dilinde subredditlerden insan içinde açılmayacak bildirimler alıyorum.

Subredditlere özellikle girip susturmaya basıyorum ama ne olursa olsun yine de o bildirimler gelmeye devam ediyor. Türk Subredditler'inden bildirim gelsin istemiyorum.

Nasıl bu sorunu giderebilirim? Teşekkür ederim.

Mobil uygulama üzerinden giriyorsaniz spesifik subreddite girip sağ üstteki üç noktaya basıp "Mute" seçeneğini kullanın. Bilgisayar için çok farklı olmaması lazım.

Mobil uygulama üzerinden giriyorsaniz spesifik subreddite girip sağ üstteki üç noktaya basıp "Mute" seçeneğini kullanın. Bilgisayar için çok farklı olmaması lazım.
Gönderide belirttiğim gibi zaten bunu yaptım. Hatta genel olarak hesap ayarlarından hesabımın ülkesini Amerika ve dilini İngilizce (Amerikan) yaptım. Bir şey değişmiyor, Türk subredditlerinden bildirim almaya devam ediyorum. Hemde susturduğum subredditlerden. Hesabım mı buglı acaba diye düşündüm ama bununda çözümü yok gibi tabi.

Türk özelinde değil de, direkt öneri bildirimlerini kapatabilirsin.
Bilgisayarda:
Settings > Notifications:

Anasayfanda da görüyorsan feed bölümünden bunu kapat.
Settings > Feed:

Olmadı algoritmanı yeniden düzmek için ilgini çeken subredditlere git, bol bol yorum at takıl. Zamanla düzelir.

Teşekkür ederim, bu büyük oranda çözer gibi istediklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…