Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.319 Makaleler 4 Çözümler 4 28 Ocak 2025 #1 Reddit'te mailimi doğrulamama rağmen suspendedım. Desteğe yazdım sizce olumlu cevap gelir mi? Direkt yenisini mi açayım?
Reddit'te mailimi doğrulamama rağmen suspendedım. Desteğe yazdım sizce olumlu cevap gelir mi? Direkt yenisini mi açayım?
carpeton88 Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Zor hocam, aynı ıp adresini kullanmadan yenisini açmanı öneririm yoksa her açtığın anında suspend yiyor
Zor hocam, aynı ıp adresini kullanmadan yenisini açmanı öneririm yoksa her açtığın anında suspend yiyor
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.319 Makaleler 4 Çözümler 4 29 Ocak 2025 #3 Aynı ip ile yenisini açtım ama bu kez Google Authencato ile açtığımdan suspended yiyeceğini zannetmiyorum maili de doğruladım tekrar
Aynı ip ile yenisini açtım ama bu kez Google Authencato ile açtığımdan suspended yiyeceğini zannetmiyorum maili de doğruladım tekrar