MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 29 Nisan 2021 #21 Uzun uğraşlarım sonucunda çözmeyi başardım. Sürprizbozan: Gizli mesaj buymuş: "Happy blue cheese day! (from r/memes)" AES ile şifrelenmiş. Çözmek için kullandığım site: Encrypt a text online
Uzun uğraşlarım sonucunda çözmeyi başardım. Sürprizbozan: Gizli mesaj buymuş: "Happy blue cheese day! (from r/memes)" AES ile şifrelenmiş. Çözmek için kullandığım site: Encrypt a text online
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.265 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #22 Güncelleme: MuX dedi: Uzun uğraşlarım sonucunda çözmeyi başardım. Sürprizbozan: Gizli mesaj buymuş: "Happy blue cheese day! (from r/memes)" AES ile şifrelenmiş. Çözmek için kullandığım site: Encrypt a text online Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulmuş zaten
Güncelleme: MuX dedi: Uzun uğraşlarım sonucunda çözmeyi başardım. Sürprizbozan: Gizli mesaj buymuş: "Happy blue cheese day! (from r/memes)" AES ile şifrelenmiş. Çözmek için kullandığım site: Encrypt a text online Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulmuş zaten