T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.889 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Temmuz 2023 #1 Sanırım hesabı açalı 3 seneden fazla oldu. Kullandığım bir sosyal medya uygulaması değil fakat r/place için girmek istemiştim. Hesabımın kalıcı olarak banlandığını gördüm. Neden böyle bir şey olmuş olabilir?
Sanırım hesabı açalı 3 seneden fazla oldu. Kullandığım bir sosyal medya uygulaması değil fakat r/place için girmek istemiştim. Hesabımın kalıcı olarak banlandığını gördüm. Neden böyle bir şey olmuş olabilir?
5 550497 Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 23 Temmuz 2023 #2 Ne yazıyor ki mesajda?
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #3 Geçmiş olsun, herhangi birine küfür veya hakaret etmiş miydin?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.889 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Temmuz 2023 #4 selef dedi: Geçmiş olsun, herhangi birine küfür veya hakaret etmiş miydin? Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmıyorum. 550497 dedi: Ne yazıyor ki mesajda? Genişletmek için tıkla... Your account has been permanently suspended from Reddit. Click here for more info.
selef dedi: Geçmiş olsun, herhangi birine küfür veya hakaret etmiş miydin? Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmıyorum. 550497 dedi: Ne yazıyor ki mesajda? Genişletmek için tıkla... Your account has been permanently suspended from Reddit. Click here for more info.
5 550497 Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 23 Temmuz 2023 #5 Turkish Delight dedi: Hocam kullanmıyorum. Your account has been permanently suspended from Reddit. Click here for more info. Genişletmek için tıkla... reddit.com/appeals'ı deneyin isterseniz, olmazsa yeni hesap lazım olabilir.
Turkish Delight dedi: Hocam kullanmıyorum. Your account has been permanently suspended from Reddit. Click here for more info. Genişletmek için tıkla... reddit.com/appeals'ı deneyin isterseniz, olmazsa yeni hesap lazım olabilir.