Reddragon K552 kumara alınır mı?

"K552 alma. Kronik sorunlu bir ürün. Belli bir süreden sonra tuş basmama problemi yaşatıyor."
K552 alma. Kronik sorunlu bir ürün. Belli bir süreden sonra tuş basmama problemi yaşatıyor. Paylaştığım ürünlerden en uzun ömürlü ve kalitelisi FIZZ'dir. Çünkü PCB'si, switchleri ve hotswap özelliğinin bulunması onu premium bir cihaz yapıyor. Sırf F1 ve yön tuşları için Dark Avenger alınabilir ancak kalitesinden emin değilim. Farklı bir seçenek olmadığından alabilirsin. Eğer bütçeni artırabilirsen bu da bir seçenek olabilir senin için. Cherry MX switch kullanıyor.

"K552 alma. Kronik sorunlu bir ürün. Belli bir süreden sonra tuş basmama problemi yaşatıyor."
Herkeste olmayabilir ama aynı klavyeye sahibim hocam ben de deneyim paylaşayım hocam. Linkteki değilde numpad'li versiyonu. Adı aklıma gelmedi. K552R Surara sanırım. Tuş basmama problemlerini ben de yaşadım. C ve a gibi tuşlar basmıyordu, şu an sorun yok ama tekrar olabilir. Kalitesinde sorun yok ama göz önünde bulundurulmalı dediğiniz gibi.

Herkeste olmayabilir ama aynı klavyeye sahibim hocam ben de deneyim paylaşayım hocam. Linkteki değilde numpad'li versiyonu. Adı aklıma gelmedi. K552R Surara sanırım. Tuş basmama problemlerini ben de yaşadım. C ve a gibi tuşlar basmıyordu, şu an sorun yok ama tekrar olabilir. Kalitesinde sorun yok ama göz önünde bulundurulmalı dediğiniz gibi.
Eğer garanti devam ediyorsa belirttiğin problemleri kağıda yaz ve garantiye gönder. Arada sırada tak çıkar yapınca düzeliyor ama bir süre sonra geri bozuluyor diye not al. Aşağı yukarı 2 yıl olduğu an o tuşlar fişi çekiyor. Yanındaki tuşlarla beraber basmazsan kullanamıyorsun. Bu sorun PCB'nin kalitesinin berbatlığından kaynaklanıyor. Uzun kullanımda aşırı yüklendildiğinden ısınıyor ve bir süre çalışmıyor. Soğuduğunda tekrar çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra tamamen köreliyor ve hiç çalışmıyor.

Eğer garanti devam ediyorsa belirttiğin problemleri kağıda yaz ve garantiye gönder. Arada sırada tak çıkar yapınca düzeliyor ama bir süre sonra geri bozuluyor diye not al. Aşağı yukarı 2 yıl olduğu an o tuşlar fişi çekiyor. Yanındaki tuşlarla beraber basmazsan kullanamıyorsun. Bu sorun PCB'nin kalitesinin berbatlığından kaynaklanıyor. Uzun kullanımda aşırı yüklendildiğinden ısınıyor ve bir süre çalışmıyor. Soğuduğunda tekrar çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra tamamen köreliyor ve hiç çalışmıyor.

Peki logithec G213 alınır mı?

Alalı oldu baya ya. Yollama şansım olsa yollardım gerçi. Şu sıralar bir problem yok ama çok uzun ömrüde kaldığı söylenemez dediğinize göre hocam. Konu sahibi arkadaş bunlara dikkat ederse sorun yaşamaz.

Peki logithec G213 alınır mı?
Hayır. Aynı sorun o üründe de var. "Logitech G213 Prodigy tuş basmama sorunu" diye google'a yazarak görebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı