Reddragon K630 vs DIERYA DK61E vs KEMOVE K68

Daha fazla  
Forumda daha önceden paylaşılan gönderileri inceledim ve kendim de bir gönderi açtım model önerileri için ve buna göre araştırmama da devam ettim. Aşağıdaki 3 modeli buldum:

Reddragon K630
DIERYA DK61E
KEMOVE K68

Daha çok yazı yazmak için olsa da oyun oynamak için de kullancağım. Bu modellerden hangisini seçmem daha iyi olur? Kullanım amacımı düşününce red Switch tercih etmem daha makul olacak gibi anladım okuduklarımdan.

Yazı yazarken Blue en güzel hissiyatı veriyor bana göre, fakat ses konusu sizin için sorun olacaksa Brown düşünebilirsiniz. Hissiyatı Blue'ye yakın olsa da daha sessizdir. Red ise daha yumuşaktır ve daha seri tepki verir.

Yazı yazarken Blue en güzel hissiyatı veriyor bana göre, fakat ses konusu sizin için sorun olacaksa Brown düşünebilirsiniz. Hissiyatı Blue'ye yakın olsa da daha sessizdir. Red ise daha yumuşaktır ve daha seri tepki verir.
Ses konusu problem olabilir hocam. Brown ve Red arası tek fark hissiyat mıdır yani?

Sıkıntı yaşatmaz parasını hak ediyor Switch'leri güzel.
Bahsettiğim kullanım senaryosu için siz hangi switch önerirsiniz?

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, daha çok aksiyon macera oyunları oynuyorum. Kablosuz olan bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum gecikmesiyle. Parasını hakediyor mu sizce?
DK61E ile K68 aynı switchleri kullanıyordur muhtemelen. Kemove'nin sitesinde Cherry ve G Pro olmak üzere 2 farklı marka switch verilmiş. Cherry olsa, pahalı olacağından G Pro olacağını varsayıyorum.
1688421709134.png

Ses konusu problem olabilir hocam. Brown ve Red arası tek fark hissiyat mıdır yani?

Bahsettiğim kullanım senaryosu için siz hangi switch önerirsiniz?
Temelde evet, ses olarak da farkları var ama Blue ve Red arası fark kadar değil.

Cherry olsa, pahalı olacağından G Pro olacağını varsayıyorum.
Siz bunu diyene kadar attığım linkteki modellerin hepsi aynı fiyatta sanıyordum, Cherry seçince fiyat farkını gördüm ancak 😀

G Pro Brown switch bulunan K68 bana en uygun olanı diye anladım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

K68 G pro 2.0 kullanırken DK61E Gateron Optical kullanıyor.
Sanırsam yeni değiştirdiler çünkü haziran sonuna kadar mekanik G Pro vardı. Eğer Amazon üzerinde hala G Pro ise, ki emin olamayız, DK61E hala alınabilir. Eğer optik switchlere geçtiyse alternatiflere yönelmek daha mantıklı olur.
1688422505301.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı