Forumda daha önceden paylaşılan gönderileri inceledim ve kendim de bir gönderi açtım model önerileri için ve buna göre araştırmama da devam ettim. Aşağıdaki 3 modeli buldum:
Daha çok yazı yazmak için olsa da oyun oynamak için de kullancağım. Bu modellerden hangisini seçmem daha iyi olur? Kullanım amacımı düşününce red Switch tercih etmem daha makul olacak gibi anladım okuduklarımdan.
Yazı yazarken Blue en güzel hissiyatı veriyor bana göre, fakat ses konusu sizin için sorun olacaksa Brown düşünebilirsiniz. Hissiyatı Blue'ye yakın olsa da daha sessizdir. Red ise daha yumuşaktır ve daha seri tepki verir.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, daha çok aksiyon macera oyunları oynuyorum. Kablosuz olan bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum gecikmesiyle. Parasını hakediyor mu sizce?
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, daha çok aksiyon macera oyunları oynuyorum. Kablosuz olan bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum gecikmesiyle. Parasını hak ediyor mu sizce?
Yazı yazarken Blue en güzel hissiyatı veriyor bana göre, fakat ses konusu sizin için sorun olacaksa Brown düşünebilirsiniz. Hissiyatı Blue'ye yakın olsa da daha sessizdir. Red ise daha yumuşaktır ve daha seri tepki verir.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, daha çok aksiyon macera oyunları oynuyorum. Kablosuz olan bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum gecikmesiyle. Parasını hakediyor mu sizce?
DK61E ile K68 aynı switchleri kullanıyordur muhtemelen. Kemove'nin sitesinde Cherry ve G Pro olmak üzere 2 farklı marka switch verilmiş. Cherry olsa, pahalı olacağından G Pro olacağını varsayıyorum.
DK61E ile K68 aynı switchleri kullanıyordur muhtemelen. Kemove'nin sitesinde Cherry ve G Pro olmak üzere 2 farklı marka switch verilmiş. Cherry olsa, pahalı olacağından G Pro olacağını varsayıyorum.
Sanırsam yeni değiştirdiler çünkü haziran sonuna kadar mekanik G Pro vardı. Eğer Amazon üzerinde hala G Pro ise, ki emin olamayız, DK61E hala alınabilir. Eğer optik switchlere geçtiyse alternatiflere yönelmek daha mantıklı olur.