Reddragon klavye nasıldır?

Hocam OUTEMU switch kullanan klavyeler de kötü müdür? Mesela Cooler Master da CK350 modelinde OUTEMU switch kullanıyor. Yanlış anlamayın hocam ben de Cherry MX switch kullanan birisiyim.
Yani aslında bu konuda çok iyi sayılmam bu konunun üstadı @Sylveon . CK350'de OUTEMU switchlerin yeni sürümü kullanılıyor ve bu switchler Cooler Master'ın testinden geçmiş switchler. Eski sürümlerde tepki süresi 5 ms iken yenilerinde 1 ms'e düşürmüşler.

Anladım hocam. Kullandığım klavye elbet eskiyecektir. Ve yeni markalar da kullanmak isterim.
Hocam OUTEMU switchler nasıldır?

Hocam OUTEMU switchler nasıldır?
Aldığın markadan önemli bence Trust, Redragon ve Cooler Master gibi en azından iyi denebilecek markaların ürünleri alınabilir. Gerçi Cooler Master CK350 alınmaz çünkü indirimler ile Cherry MX klavye alınabiliyor.

Yani aslında bu konuda çok iyi sayılmam bu konunun üstadı @Sylveon
Sadece bildiklerimi aktarıyorum çok bilgim yok özellikle inceleme konusunda mesela telefon daha kolay bulunduğu için daha rahat cevap yazabiliyorum.

Anladım hocam saolun.

Knk ben ikinci el PC alırken yanına verdi 1 akşam kullandım kötü değil iyi yanı gerçek ama yarı Rusça klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…