Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar sürekli internetim kopuyordu. Türk Telekom'u aradım, modem bozuk dediler. Yeni modem aldım fakat onda da DSL ışğı yanıp sönüyor. Hattımda sorun yok dendi. Yeni aldığım modem: Redline RL-WMR2300 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
Arkadaşlar sürekli internetim kopuyordu. Türk Telekom'u aradım, modem bozuk dediler. Yeni modem aldım fakat onda da DSL ışğı yanıp sönüyor. Hattımda sorun yok dendi. Yeni aldığım modem: Redline RL-WMR2300
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #2 Aldığınız modem ADSL paketiniz VDSL ise uyumsuz olduğu için sorun yaşıyorsunuzdur. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
Aldığınız modem ADSL paketiniz VDSL ise uyumsuz olduğu için sorun yaşıyorsunuzdur. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Apusystem dedi: Aldığınız modem ADSL paketiniz VDSL ise uyumsuz olduğu için sorun yaşıyorsunuzdur. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl paylaşabilirim?
Apusystem dedi: Aldığınız modem ADSL paketiniz VDSL ise uyumsuz olduğu için sorun yaşıyorsunuzdur. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl paylaşabilirim?
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #4 Modem arayüzü hat değerleri diye Google' da arama yapın nasıl paylaşacağınızı görürsünüz hocam. Teknolojinin nimetlerinden faydalanalım
Modem arayüzü hat değerleri diye Google' da arama yapın nasıl paylaşacağınızı görürsünüz hocam. Teknolojinin nimetlerinden faydalanalım