walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #31 BehzatAmirim dedi: Direkt 13.0.5 geleceğini sanmıyorum ve zaten dediğin sorun 13 ile alakalı bir sorun değil? Genişletmek için tıkla... Yalan söyleyecek halin yok aslında neden oldu hiç bilmiyorum. Redmi 9T telefonum.
BehzatAmirim dedi: Direkt 13.0.5 geleceğini sanmıyorum ve zaten dediğin sorun 13 ile alakalı bir sorun değil? Genişletmek için tıkla... Yalan söyleyecek halin yok aslında neden oldu hiç bilmiyorum. Redmi 9T telefonum.
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Aralık 2022 #32 BehzatAmirim dedi: Pil Kullanım Ekranını SS atarmısın buraya ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki hemen Dosya Ekleri Screenshot_20221210_234643.jpg 30,6 KB · Görüntüleme: 35 Screenshot_20221210_234628.jpg 50,2 KB · Görüntüleme: 34 Screenshot_20221210_234619.jpg 42,1 KB · Görüntüleme: 37
BehzatAmirim dedi: Pil Kullanım Ekranını SS atarmısın buraya ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki hemen
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #33 Erhan Sarı dedi: Tabi ki hemen Genişletmek için tıkla... Cihazda hard reset atar mısın?
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Aralık 2022 #34 BehzatAmirim dedi: Cihazda hard reset atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sürümü miu12.5'e çekmeden mi ? BehzatAmirim dedi: Cihazda hard reset atar mısın? Genişletmek için tıkla... Normalde Discord kullanıyorum, ilk aldığımda bu kadar hızlı bitmiyordu. Güncelledim, sonrasında discordu da kapadım gine aynı bitmeye başladı.
BehzatAmirim dedi: Cihazda hard reset atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sürümü miu12.5'e çekmeden mi ? BehzatAmirim dedi: Cihazda hard reset atar mısın? Genişletmek için tıkla... Normalde Discord kullanıyorum, ilk aldığımda bu kadar hızlı bitmiyordu. Güncelledim, sonrasında discordu da kapadım gine aynı bitmeye başladı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #35 Erhan Sarı dedi: Sürümü miu12.5'e çekmeden mi ? Normalde Discord kullanıyorum, ilk aldığımda bu kadar hızlı bitmiyordu. Güncelledim, sonrasında discordu da kapadım gine aynı bitmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Bu ara ortaya çıkan bir sorun bu. Batarya ömrü azalıp şarj süresi artıyor. Hard reset ile dengeye giriyor.
Erhan Sarı dedi: Sürümü miu12.5'e çekmeden mi ? Normalde Discord kullanıyorum, ilk aldığımda bu kadar hızlı bitmiyordu. Güncelledim, sonrasında discordu da kapadım gine aynı bitmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Bu ara ortaya çıkan bir sorun bu. Batarya ömrü azalıp şarj süresi artıyor. Hard reset ile dengeye giriyor.
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Aralık 2022 #36 BehzatAmirim dedi: Bu ara ortaya çıkan bir sorun bu. Batarya ömrü azalıp şarj süresi artıyor. Hard reset ile dengeye giriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti)
BehzatAmirim dedi: Bu ara ortaya çıkan bir sorun bu. Batarya ömrü azalıp şarj süresi artıyor. Hard reset ile dengeye giriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti)
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #37 Erhan Sarı dedi: Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti) Genişletmek için tıkla... Evet. Erhan Sarı dedi: Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti) Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarları değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklinde. Bütün verilerinizi yedekleyin.
Erhan Sarı dedi: Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti) Genişletmek için tıkla... Evet. Erhan Sarı dedi: Hocam sürümü 12.5'e çekmeden mi hard reset atayım? ( Hard reset telefonlarda sanırsam fabrika ayarlarına bütünen dönmekti) Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarları değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklinde. Bütün verilerinizi yedekleyin.
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #38 BehzatAmirim dedi: Evet. Fabrika ayarları değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklinde. Bütün verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Hard reset attım, böyle deneyeceğim. Tekrardan bilgi veririm, alakanız için teşekkür ederim.
BehzatAmirim dedi: Evet. Fabrika ayarları değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklinde. Bütün verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Hard reset attım, böyle deneyeceğim. Tekrardan bilgi veririm, alakanız için teşekkür ederim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #39 Erhan Sarı dedi: Hard reset attım, böyle deneyeceğim. Tekrardan bilgi veririm, alakanız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Roca ederim,ne demek
Erhan Sarı dedi: Hard reset attım, böyle deneyeceğim. Tekrardan bilgi veririm, alakanız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Roca ederim,ne demek
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 18 Aralık 2022 #40 BehzatAmirim dedi: Roca ederim,ne demek Genişletmek için tıkla... Hard Resetten sonra diğer arkadaşlarında faydalanması için deneyimimi paylaşıyorum; Şarj süresi eskisi gibi uzun süre gitmeye başladı. Discord vesaire kullanımında sabah 8'den akşam 7'e kadar toplam %60-30 arasında şarjım kalıyordu.
BehzatAmirim dedi: Roca ederim,ne demek Genişletmek için tıkla... Hard Resetten sonra diğer arkadaşlarında faydalanması için deneyimimi paylaşıyorum; Şarj süresi eskisi gibi uzun süre gitmeye başladı. Discord vesaire kullanımında sabah 8'den akşam 7'e kadar toplam %60-30 arasında şarjım kalıyordu.