Merhaba, bugün Redmi 10 2022 cihazımı MIUI 14'e güncelledim ve Xiaomi'nin mesaj programı geldi. Google uygulaması hala duruyor iki tane var diğerini silemiyorum ana ekrandan falan kaldıramaz mıyım? Google uygulaması istemiyorum.
Merhaba, bugün Redmi 10 2022 cihazımı MIUI 14'e güncelledim ve Xiaomi'nin mesaj programı geldi. Google uygulaması hala duruyor iki tane var diğerini silemiyorum ana ekrandan falan kaldıramaz mıyım? Google uygulaması istemiyorum.
Official website of the ADB AppControl application. Free Download. Latest release. The ultimate applications manager and debloat tool for Android devices.
Official website of the ADB AppControl application. Free Download. Latest release. The ultimate applications manager and debloat tool for Android devices.
Sistem uygulamalarını normal yöntemle kaldıramazsın sana önerim uygulama ayarlarından normal mesaj uygulamasını varsayılan olarak atayarak Google mesajlar uygulamasını ana ekrandan kaldırıp kullanabilirsin. Örneğin bende de hem Xiaomi hemde Google takvim var ama ben Mi Takvim'i kullanıyorum Google Takvimi attım bir klasöre duruyor hiç kullanmıyorum.
Sistem uygulamalarını normal yöntemle kaldıramazsın sana önerim uygulama ayarlarından normal mesaj uygulamasını varsayılan olarak atayarak Google mesajlar uygulamasını ana ekrandan kaldırıp kullanabilirsin. Örneğin bende de hem Xiaomi hem de Google takvim var ama ben mi Takvim'i kullanıyorum Google takvimi attım bir klasöre duruyor hiç kullanmıyorum.