leaden_viever Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 5 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Telefonum yavalşkadığı için root atıp Custom ROM kurmayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Telefonum yavalşkadığı için root atıp Custom ROM kurmayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum.
sanberkbfc223 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B450M K-II RYZEN 5 PRO 4650G FRİSPY 600W KASA CRUCİAL 8 GB RAM BORY 500 GB NVME M.2 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Custom ROM daha yavaşlatır nedeni stock roma göre tasarlanmış olduğu için bir format her şeyi çözebilir.
Custom ROM daha yavaşlatır nedeni stock roma göre tasarlanmış olduğu için bir format her şeyi çözebilir.
leaden_viever Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 5 Ekim 2024 #3 sanberkbfc223 dedi: Custom ROM daha yavaşlatır nedeni stock roma göre tasarlanmış olduğu için bir format her şeyi çözebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi düşündüm geçen sene format atmıştım ama telefon gene yavaştı.
sanberkbfc223 dedi: Custom ROM daha yavaşlatır nedeni stock roma göre tasarlanmış olduğu için bir format her şeyi çözebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi düşündüm geçen sene format atmıştım ama telefon gene yavaştı.