Redmi 10 2022 ile Galaxy S10 takaslanır mı?

LiteJenxi

Hectopat
Yer
Esenyurt,Istanbul
Merhaba, 2 senedir Redmi 10 2022 kullanıyorum. İlk kutusunu ben açtım sıfır cihazdı. Bir ara TWRP yüklemek isterken cihaza bir şeyler oldu ve nv Data'sı bozuldu. Artık güncelleme yapamıyorum, nv data is corrupted diyor ve cihaz yeniden başlayıp güncellemeyi iptal ediyor. Sahibinden'de ise bir ilan gördüm. Samsung Galaxy S10, sadece ekranın sağ üst köşesi ve sağ alt köşesinde çok belli olmayan siyah leke var. Onun dışında taş gibi telefon. Benim Redmi ile karşılaştırdığımda S10'un kat kat iyi olduğunu fark ettim. Satıcı ile görüştüm ve kafa kafaya takas yapabileceğini söyledi. Bende 8 Aralık'ta öğlene yakın gidip takas yapacağım fakat şöyle bir sorun var. Ben Redmi cihazımı güncelleyemiyorum, NV data is corrupted diyor. Ama takaslayacağım içinde sıfırlamam gerekiyor. Eğer sıfırlamaya kalkarsam yine NV data is corrupted yazısı ile karşılaşır mıyım? Çünkü cihaza TWRP atayım derken TWRP'yi yükleyemedim ve NV datası'nı sildim. Mifirm sitesinden 14.0.1 sürümünü yüklemiştim ve öyle kaldı. Cihaz şu an 14.0.1 sürümünde. Sıfırlamam gerekiyor ama korkuyorum. Sizce bu hata çıkar mı ve takas mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefoncuya götür bakalım, o bir daha çıkıp çıkmayacağını söyler kesin bir şekilde. Takasa gelirsek senin telefondan iyi olmasına rağmen 5,6 senelik telefon alınmaz. Sıfırsa eğer takas yapabilirsin ama 2. else yapma, belirttiğim gibi 5,6 senelik telefondan hayır gelmez.Ya geçici telefona geç adam akıllı bir telefon alana kadar yani ya da geçici olarak S10 takası yap. Ya da bütçe biriktir daha güzel bir telefon al.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…