L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #1 Başlıkta yer alan telefon modeli, Redmi 10 2022. MIUI 13 güncellemesini alacak mı? Alacaksa ne zaman alacak?
Başlıkta yer alan telefon modeli, Redmi 10 2022. MIUI 13 güncellemesini alacak mı? Alacaksa ne zaman alacak?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Bu sene çıkmış bir cihaz. Elbette alacak. Ama ne zaman alacağı hakkında bir kaynak göremedim. Buradan kontrol edip yükleyebilirsiniz büyük ihtimalle varsa: MIUI Updater - Apps on Google Play Keeping up with MIUI updates is even easier now! play.google.com
Bu sene çıkmış bir cihaz. Elbette alacak. Ama ne zaman alacağı hakkında bir kaynak göremedim. Buradan kontrol edip yükleyebilirsiniz büyük ihtimalle varsa: MIUI Updater - Apps on Google Play Keeping up with MIUI updates is even easier now! play.google.com
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Kesin olarak alacak. Güncelleme sonbahar aylarında gelir diye düşünüyorum.