Çözüldü Redmi 10 2022 MIUI 13 güncellemesi alacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Alınacak diye haber görmüştüm gördüğüm haber platform ise donanımhaber di.

DH'de bende bayağı inceledim fakat hiçbir makalesin de Redmi 10'u göremedim. Amacım telefonu güncellemek değil sadece bilgi almak için açtım, MIUI 13 bu telefona ağır gelir gibi geliyor bana.

Dh'de bende bayağı inceledim fakat hiçbir makalesin de Redmi 10'u göremedim. Amacım telefonu güncellemek değil sadece bilgi almak için açtım, MIUI 13 bu telefona ağır gelir gibi geliyor bana.

Açıkçası hiç Xiaomi telefon kullanmadım ama güncelleme ağır gelseydi telefona destek olarak getireceklerini sanmam.

Selam!

Redmi 10 2022 modeli MIUI 13 güncellemesi alacak mı?
Reis sonradan twrp ile atarsın herhangi bir sorun çıkmaz ancak bunu yaparsan cihazı unlock etmen gerekecek buda garanti dışına çıkmasına sebep olur.
Benim android telefonum redmi note 5 pro 4/128 cihaz miui 12 rom attım twrp üzerinden
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu arkadaşın videosundan bakabilirsin nasıl rom atılacağına sadece senin yapman gereken arkadaşın attığı rom yerine çıkınca miui 13 global rom atmak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı