Redmi 10 2022 MIUI 14 güncellemesi alacak mı?

LiteJenxi

Hectopat
Yer
Esenyurt,Istanbul
Selam dostlar, bende Redmi 10 2022 var. MIUI 14 güncellemesi alacak dediler ve bahara doğru gelecek dediler. Ama gelmedi. Garantisini bozmadan 14'e nasıl çıkarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın MİUİ 14 alacak. TR ROM ise biraz daha geç alabiliyor.
TR ROM olup olmadığını nerden anlıyoruz? MIUI Global 13.0.6 yazıyor ayarlarda.

Düzenleme: Şimdi ayarları tekrar incelediğimde SKUTRXM yazdığını gördüm TR olduğu öyle anlaşılıyor galiba?

Son düzenleme:
Acele etmeyin derim arkadaşlar ilk geldiğinde de kurmak için biraz araştırın derim benim cihaz X3 Pro geldi kurdum pişman oldum hatalar var batarya tüketimi arttı vs ilk sürümlerde hatalar olabiliyor.

Acele etmeyin derim arkadaşlar ilk geldiğinde de kurmak için biraz araştırın derim benim cihaz X3 Pro geldi kurdum pişman oldum hatalar var batarya tüketimi arttı vs ilk sürümlerde hatalar olabiliyor.

Evet öyle riskler var maalesef. MIUI 13 için de benzer yorumlar okudum.
Varsayalım ki güncelleme var onu nasıl iptal ederiz? Arkadaşım dedi ki sürekli bildirimlerde gözüküyormuş kalıcı gizlenmiyormuş sanırım?

Güncelleyiciden otomatik indirmeleri kapatınca kaybolmuyor değil mi? MIUI 13 ilk sürümlerinde şikayetler vardı ama son sürümlerinde ben hiç sıkıntı yaşamadım pil performansı da biraz daha iyiydi 14'e göre kullandığınız cihazdan anneme aldım bir ay önce 13.0.7 sürümü gelmiş dün güncelledim Haziran güvenlik patch içeriyordu. MIUI 14 Global için yayınlandıysa 1-2 ay içinde TR sürümü gelir.

Az önce güncellemeleri kontrol ettiğimde bana da 140 MB kararlı 13.0.7.0 sürümlü güncelleme gelmiş.

Gizlenip gizlenmeyeceğini görmek için deneyeyim dedim nereden otomatik kapatılacağını bulamadım bu telefonda yeni olduğum için. Hangi güncelleyici bölümünden bahsediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…