Redmi 10 2022 MIUI 14 güncellemesi alacak mı?

Ayarlarda telefon hakkında kısmına girince sol üstte ki MIUI sürümüne tıkla oradan sağ üstteki üç noktada güncelleme ayarları var. Otomatik indirme otomatik güncelleme falan ama üstteki bildirimi kaybetmez büyük ihtimalle.

Orada tüm tikleri kapattım hatta bildirimleri engelledim buna rağmen gözüküyor. Geldiği gibi güncelleyeceğiz artık.

Orada tüm tikleri kapattım hatta bildirimleri engelledim buna rağmen gözüküyor. Geldiği gibi güncelleyeceğiz artık.
Hocam yurt dışı cihazlara IMEI işlemi sırasında güncellemeleri kapatıyorlar bildirimde gelmiyor haliyle o yöntem nasıl bir araştır istersen arka planda güncelleme kapatılıyor ama nasıl bilmiyorum. Tahmini yazıyorum uygulamalardan güncelleyiciyi bulup ayarlarından veri bağlantısını kısıtlamayı bir dene o şekilde olur belki.

Arkadaşlar Redmi 10 2022 TR sürümüne MIUI 14 geldi bilginiz olsun. Anneme almıştık bu telefondan az önce MIUI 14 güncellemesi geldi cihaz yurt içi TR ROM kurulu yapı numarası V14.0.1.0 TKUTRXM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…