Redmi 10 2022 MIUI sürümünü düşürme

erdqc

Centipat
Yer
İstanbul
Geçenlerde telefonumu MIUI 14.0.1'e güncelledim. Telefonda performans ve pilin hızlı bitmesi gibi sorunlar çıktı. Bende MIUI 12.5'e düşürmeye karar verdim. Nasıl yapacağım (Custom ROM atmayı biliyorum. Root TWRP falan ama yeni telefonlarda ve Xiaomi telefonlarda nasıl olur bilimiyorum)?

Stock ROM atabilirsin. MIUI 14'e ilk güncellediğimde bende de kasmalar olmuştu sonra fabrika ayarlarına sıfırladım düzeldi.

Stock Roms fastboot rom'u yükledikten sonra cihazını fastboot moduna alın. Oradan flash komuduyla eski ROM'u kurabilirsiniz. Detaylı rehberler mevcut. (Not: Veriler silinir)

Bootloader kilidi açık değilse ROM atamazsın cihazı ilk açarken ekranın yukarısında açık kilit simgesi varsa Bootloader açık demektir. Eğer açık değilse geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumundan açmalısın.

Kardeşim internette "Xiaomi Fastboot ROM atma" diye aratırsan bir suru rehber ve video bulursun.

Stock ROM atacaksın zaten Custom Recovery falan gerekmiyor.

Kardeşim internette "Xiaomi Fastboot ROM atma" diye aratırsan bir suru rehber ve video bulursun.

Stock ROM atacaksın zaten Custom recovery falan gerekmiyor.

Telefon MediaTek işlemcili daha zor o yüzden soruyorum. Yanlış bir şey yapsam telefon brick ve MTK flash tool bir şey buldum onda da konu bulamadım YouTube'dan bakıyorum hintçe videolar var özeti düzgün bir şey bulamadım.

Şu an fabrika ayarlarına döndüm bir iki kişi gördüm düzeliyormuş ama bende düzelmedi bu sefer daha kötü oldu.

Fastboot ROM ile brick olmaz ve zaten MediaTek islemcilerde brick çözme işi daha kolay.

Hocam bir de cihazinizin modeli nedir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…