F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.457 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #11 Furkann1903 dedi: Reset wipedata yaptım bir değişim olmadı hard reset nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Recoveryden yapılıyor yine ama sende yapmışsın sanırım, o zaman cihazına sürüm at bence.
Furkann1903 dedi: Reset wipedata yaptım bir değişim olmadı hard reset nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Recoveryden yapılıyor yine ama sende yapmışsın sanırım, o zaman cihazına sürüm at bence.
F Furkann1903 Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #12 F4T1H dedi: Recoveryden yapılıyor yine ama sende yapmışsın sanırım, o zaman cihazına sürüm at bence. Genişletmek için tıkla... Şu an 13.0.2 MIUI sürümü forumda birkaç kişinin daha bu sürümde böyle donma problemleri oluyormuş birisi bana nasıl ROM kurucağımı söylese.
F4T1H dedi: Recoveryden yapılıyor yine ama sende yapmışsın sanırım, o zaman cihazına sürüm at bence. Genişletmek için tıkla... Şu an 13.0.2 MIUI sürümü forumda birkaç kişinin daha bu sürümde böyle donma problemleri oluyormuş birisi bana nasıl ROM kurucağımı söylese.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.457 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 20 Aralık 2022 #13 Furkann1903 dedi: Şu an 13.0.2 MIUI sürümü forumda birkaç kişinin daha bu sürümde böyle donma problemleri oluyormuş birisi bana nasıl ROM kurucağımı söylese. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam az bilgim var ama pek yazmakta istemiyorum sorun olursa cihazı bir daha kullanamayabilirsiniz ondan dolayı, yoksa tabii yardım ederim. Kusura bakmayın.
Furkann1903 dedi: Şu an 13.0.2 MIUI sürümü forumda birkaç kişinin daha bu sürümde böyle donma problemleri oluyormuş birisi bana nasıl ROM kurucağımı söylese. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam az bilgim var ama pek yazmakta istemiyorum sorun olursa cihazı bir daha kullanamayabilirsiniz ondan dolayı, yoksa tabii yardım ederim. Kusura bakmayın.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 21 Aralık 2022 #14 @Furkann1903 ROM atarsanız cihaz garantiden çıkar, MTK işlemci olduğu için de bu işlere tecrübeniz yoksa kolay kolay girmenizi önermem. Donmalar için animasyonları kapatmayı deneyebilirsiniz.
@Furkann1903 ROM atarsanız cihaz garantiden çıkar, MTK işlemci olduğu için de bu işlere tecrübeniz yoksa kolay kolay girmenizi önermem. Donmalar için animasyonları kapatmayı deneyebilirsiniz.
F Furkann1903 Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #15 Taylor Swift Fan Cl dedi: @Furkann1903 ROM atarsanız cihaz garantiden çıkar, MTK işlemci olduğu için de bu işlere tecrübeniz yoksa kolay kolay girmenizi önermem. Donmalar için animasyonları kapatmayı deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 1608803 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler geri gönderdim inşallah yapacaklar donmalar o tarz değil sistem çökmeleri şeklindeydi.
Taylor Swift Fan Cl dedi: @Furkann1903 ROM atarsanız cihaz garantiden çıkar, MTK işlemci olduğu için de bu işlere tecrübeniz yoksa kolay kolay girmenizi önermem. Donmalar için animasyonları kapatmayı deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 1608803 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler geri gönderdim inşallah yapacaklar donmalar o tarz değil sistem çökmeleri şeklindeydi.