Redmi 10 ne kadar eder?

Furkann1903

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle benim Redmi 10 2022 telefonum anakart arızası dediler değişim gerek dediler ve bende satmayı düşünüyorum. Sizce tekrar Redmi 10 2022 yurt dışı mı alayım 3800'e yoksa Realme C21y gibi modellere mi bakmalıyım ya da o bütçede iyi bir telefon var mı?

Öncelikle benim Redmi 10 2022 telefonum anakart arızası dediler değişim gerek dediler ve bende satmayı düşünüyorum. Sizce tekrar Redmi 10 2022 yurt dışı mı alayım 3800'e yoksa Realme C21y gibi modellere mi bakmalıyım ya da o bütçede iyi bir telefon var mı?
Madem yurtdışı alacaksın, o bütçeye Redmi Note 10 Pro bulabilirsin.

Yurt dışı alacaksan Redmi 10 2022 gibi modellere bulaşmaya hiç gerek yok. Redmi Note 10 Pro veya Redmi Note 10S alabiliyorsan al.

Yurt dışı Note10S kesinlikle almayın. MediaTek işlemci yazılım atma konusunda daha avantajlı diye aldım cihazın orijinal haliyle yaşamadığım şebeke Wi-Fi sorunu kalmadı hiç ellemeden 10Pro aldım çok daha iyi. Ama benim için alt orta segment arası bir cihaz.

Anakart arızası kullanıcı hatası değildir. Hakem heyetine başvurup hakkınızı arayın.

Yurt dışı Note10S kesinlikle almayın. MediaTek işlemci yazılım atma konusunda daha avantajlı diye aldım cihazın orijinal haliyle yaşamadığım şebeke, Wi-Fi sorunu kalmadı. Hiç ellemeden 10 Pro aldım çok daha iyi. Ama benim için alt orta segment arası bir cihaz.
Sana denk gelmiş, Note 10s bu soruna sahip bir model değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı