AhmetAnıl Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum. Başlıktaki gibi Redmi 10a alınır mı? Başka telefon önerileri de yapabilirsiniz. İkinci ele kapalıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum. Başlıktaki gibi Redmi 10a alınır mı? Başka telefon önerileri de yapabilirsiniz. İkinci ele kapalıyım.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 AhmetAnıl dedi: Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum. Başlıktaki gibi Redmi 10a alınır mı? Başka telefon önerileri de yapabilirsiniz. İkinci ele kapalıyım. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe ne kadar?
AhmetAnıl dedi: Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum. Başlıktaki gibi Redmi 10a alınır mı? Başka telefon önerileri de yapabilirsiniz. İkinci ele kapalıyım. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe ne kadar?
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Asla alınmaz. Giriş seviye telefonlara bulaşmayın, özellikle de Xiaomi'nin giriş seviye telefonlarına asla.
Asla alınmaz. Giriş seviye telefonlara bulaşmayın, özellikle de Xiaomi'nin giriş seviye telefonlarına asla.