Redmi 10A yavaş şarj oluyor

kendal_boi

Femtopat
Daha fazla  
Redmi 10a telefon aldım yeni olmasına rağmen 10 dakikada 1 birim şarj yükseliyor.
Farklı şarj aletleri denememe rağmen sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz acaba?

Redmi 10a telefon aldım yeni olmasına rağmen 10 dakikada 1 birim şarj yükseliyor.
Farklı şarj aletleri denememe rağmen sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz acaba?

Telefonu kullanan çoğu kişide bu sorunun olduğunu gördüm kutudan çıkan adaptör ve kabloyu kullanmanız en sağlıklısı olacaktır.

Bende bu modeli kullanıyorum satıcısına alırken sormuştuk hızlı şarj özelliği bulunmuyormuş Ultra pil tasarrufu veya pil tasarrufu açabilirsiniz (%50 olunca kapat ı da aktifleştirin) ben öyle yapıyorum biraz işe yarıyor.

Çözüm olarak şöyle diyeyim. Genel kronik sorun var bu serilerde genelde.

Yöntem olarak cihazın arka kapağını aç bataryayı sök tak yap sorun çözülüyor.

Eğer bu şekilde de çözülmezse 12.5.2 sürümünde ise en son sürüme güncelleme ile sorun çözülüyor.

Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Ben ikisinde de batarya sök tak yaptım. Biri %80'lere gelince yine yavaş almaya başladı yazılım güncellemesi yapınca düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı