S sametakici Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar RAM'i 10C cihazıma TWRP yüklemek istediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim acil olarak yazar mısınız?
Arkadaşlar RAM'i 10C cihazıma TWRP yüklemek istediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim acil olarak yazar mısınız?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 2 Temmuz 2024 #2 fastboot flash recovery_b recovery.img kodunu deneyin galiba sisteminiz a/b olarak ayrılmış.
S sametakici Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Maomao dedi: fastboot flash recovery_b recovery.img kodunu deneyin galiba sisteminiz a/b olarak ayrılmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanayım en basit şekilde anlatır mısınıız rica etsem.
Maomao dedi: fastboot flash recovery_b recovery.img kodunu deneyin galiba sisteminiz a/b olarak ayrılmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanayım en basit şekilde anlatır mısınıız rica etsem.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 2 Temmuz 2024 #4 Kopyalayıp yapıştırın.
S sametakici Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 Maomao dedi: Kopyalayıp yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 1,2 MB · Görüntüleme: 36
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Temmuz 2024 #6 10C olan dosya TWRP mi?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 2 Temmuz 2024 #7 Hocam Fastboot modunda iseniz fastboot getvar all deyip cıktı atar mısınız?
S sametakici Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #8 Maomao dedi: Hocam Fastboot modunda iseniz fastboot getvar all deyip cıktı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız olacak az önce TWRP yükledim ama install kısmında telefon dosyalarım değil de (up a level) adında bir dosya var nasıl çözerim?
Maomao dedi: Hocam Fastboot modunda iseniz fastboot getvar all deyip cıktı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız olacak az önce TWRP yükledim ama install kısmında telefon dosyalarım değil de (up a level) adında bir dosya var nasıl çözerim?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 2 Temmuz 2024 #9 Hocam yanlış değilsem o bir üst klasöre geçiyior. settings e girip dili Türkçe yapın sizin için daha kolay olur.
Hocam yanlış değilsem o bir üst klasöre geçiyior. settings e girip dili Türkçe yapın sizin için daha kolay olur.
S sametakici Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #10 Maomao dedi: Hocam yanlış değilsem o bir üst klasöre geçiyior. settings e girip dili Türkçe yapın sizin için daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaptım hocamama sadece o dosya var. Saqdece adı üst dizin oldu indirdiğim roma vs erişemiyorum.
Maomao dedi: Hocam yanlış değilsem o bir üst klasöre geçiyior. settings e girip dili Türkçe yapın sizin için daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaptım hocamama sadece o dosya var. Saqdece adı üst dizin oldu indirdiğim roma vs erişemiyorum.