Sfx_721 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Redmi telefonumda yazılar acayip büyüdü ayarlara girince böyle oluyor. Nasıl çözerim?
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde eski haline çevirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde eski haline çevirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Sfx_721 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Yusufuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde eski haline çevirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın dediği yer açılmıyor.
Yusufuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde eski haline çevirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın dediği yer açılmıyor.
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Ayarlardan ekran kısmına girip ss atar mısınız?
Sfx_721 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 Yusufuk dedi: Ayarlardan ekran kısmına girip SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videodan farklıymış çözdüm teşekkür ederim.
Yusufuk dedi: Ayarlardan ekran kısmına girip SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videodan farklıymış çözdüm teşekkür ederim.