Redmi 10'da reklam çıkıyor

pc123456

Decapat
Redmi 10 telefonunu kullanıyorum reklam çıkıyor herhangi bir uygulamaya girdiğimde 5-10 dk aralıklarla reklam çıkıyor. Virüs falan mı bulaşmıştır?

Dosyalarım veya Mi Music uygulamasından bahsediyorsanız normal. Xiaomi kendi uygulamalarına reklam koyuyor.

Reklamlar sadece uygulamalara girdiğimde çıkıyor.

Dosyalarım veya mi Music uygulamasından bahsediyorsanız normal. Xiaomi kendi uygulamalarına reklam koyuyor.

Hayır Discord'da Instagram'da bile reklam çıkıyor.

Dosyalarım veya mi Music uygulamasından bahsediyorsanız normal. Xiaomi kendi uygulamalarına reklam koyuyor.

Reklamın nasıl cıktığına bağlı Xiaomi'nin dosya yoneticisinde veya ana menude bir programı actıgın zaman cıkıyorsa normal ama oyun oynarken koskocaman cıkıyorsa sıkıntı Google Play uzerinden Kaspersky indir tarat.

Virüs bulaşmış olabilir o zaman hocam. Ne zaman başladı?

Redmi 10 telefonunu kullanıyorum reklam çıkıyor herhangi bir uygulamaya girdiğimde 5-10 dk aralıklarla reklam çıkıyor. Virüs falan mı bulaşmıştır?
Hocam Xiaomi arayüzünün klasik olayı reklam göstermek. Ama Discord ve Instagram'da reklam çıkıyorsa onun ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum, güvenli bir antivirüs uygulaması ile telefonunuzu iyice bir taramanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…