Redmi 11 Pro MIUI recovery 5.0'da kalıyor

Kylixxz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle şunu belirtmek istiyorum, cihazımı kendi isteğimle kapattığımda veya şarjı bittiği için kapandığında telefon geri çok zor açılıyordu.
Sürekli açılış ekranı geliyordu ama loopa sarıyordu. Bende o yüzden telefonun şarjı azaldığında kullanmayı bırakıp şarja takıyordum.
Bugün şarjım bitmiş ve fark etmedim telefon tekrardan loopa girmiş fakat bu sefer MIUI recovery 5.0 ekranına girip duruyordu.
YouTube'dan izlediğim videolarda nasıl çıkış yapılacağı gösterilmiş fakat o yöntemi ben denediğim vakit bende tekrardan aynı sayfaya düşüyordu.
Forumlarda okuduğum kadarıyla, ses + tuşu basılı kalmıs veya bozulmuş olabileceği idi ama ses - / + bende çalışıyor takılma gibi bir sorunu yok gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözebildiniz mi? Bildiğim kadarıyla şöyle bir yöntem var. Reboot'a tıkla, onayladıktan sonra ses açma, kapama, güç düğmesine sürekli bas yaklaşık bir 15-20 olabilir, taa ki fastboot gelene kadar. O zaman serbest bırak ekran kaybolana kadar bekle kaybolduğunda tekrar reboot yap. Çok uzun sürerse bir süre sonra fastboot ekranında güç düğmesine de basılı tutabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…