Redmi 11 Pro vs A24 vs Note 11 Pro

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el beni 1sene idare edebilecek telefon alacağım. Bugün çevreden baktım telefonlara iyi olarak Samsung A24 ikinci el vardı. A04 sıfır modeli vardı. Xiaomi olarak Note11 Pro ve Redmi11 Pro modelleri mevcut. Bunlardan hangileri daha mantıklı? Redmi 10 bin diğerleri 7 8 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el beni 1sene idare edebilecek telefon alacağım. Bugün çevreden baktım telefonlara iyi olarak Samsung A24 ikinci el vardı. A04 sıfır modeli vardı. Xiaomi olarak Note11 Pro ve Redmi11 Pro modelleri mevcut. Bunlardan hangileri daha mantıklı? Redmi 10 bin diğerleri 7 8 civarı.

A24 veya M34 2. el alınır.

2.el ise S10 Plus alın geçin.

Ticaretle alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum ama telefondan yana çekincelerim var. Büyük ihtimalle yüz yüze alırım zaten.

Param Güvende ile alıyorsun 2 3 gün tam hatırlamıyorum onaylama süren var bu süre zarfında istediğin testi yaparsın bir sıkıntı çıkması durumunda iade edebiliyorsun paranda geri geliyor.

Param Güvende ile alıyorsun 2 3 gün tam hatırlamıyorum onaylama süren var bu süre zarfında istediğin testi yaparsın bir sıkıntı çıkması durumunda iade edebiliyorsun paranda geri geliyor.

Reis biraz daha bekletip 7-8 bandında bir şey almayı düşünüyorum ne alınabilir ikinci el ve bu konuyu güncelmek için yeniden yazmak mı lazım üste çıksın diye?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı