çok oyun oynamicaksan kamerafan çok beklentin yoksa redmi 10c olabilir sd680 işlemcisi falan götürür bi kaç yılMerhaba yurt dışı Redmi 12 satın almayı düşünüyorum, sıfır 4.850 TL değer mi? 3 gün garantisi var.
Başka telefon öneriniz var mı?
Merhaba yurt dışı Redmi 12 satın almayı düşünüyorum, sıfır 4.850 TL değer mi? 3 gün garantisi var.
Alınmaz. Yurt dışı cihazın nasıl garantisi oluyor ayrıca ? Yerine yurt dışı alacaksanız;Merhaba yurt dışı Redmi 12 satın almayı düşünüyorum, sıfır 4.850 TL değer mi? 3 gün garantisi var.
kasıyormu? 2yıllık xiaomi telefon vardı hiç donmadı ayrıca popüler bi markaXiaomi Oppo POCO gibi markaların hiçbir şeyi alınmaz Çin malı fason hepsi almayın hocam 1 ay sonra konu açarsınız kasıyor diye arayüzleri çöp işletim sistemleri berbat her açıdan kötüler kameralar rezalet.
Popüler olması bir şeyi değiştirmez kötüler sonuç olarak hocam.kasıyormu? 2yıllık xiaomi telefon vardı hiç donmadı ayrıca popüler bi marka
ya kardo mi11t var yurfdışı bende ondan yazıyorum tamam işlemcisi falan güçlü ama fena değil xiaomiPopüler olması bir şeyi değiştirmez kötüler sonuç olarak hocam.
Alınmaz. Yurt dışı cihazın nasıl garantisi oluyor ayrıca? Yerine yurt dışı alacaksanız;
•Oneplus 8 serisi.
•MI11t
•Poco F3.
•MI10t Pro/Mi 10t.
•Poco X3 GT (Redmi Note 10 Pro 5G)
•Redmi Note 10 Pro.
İkinci el yurt dışı kayıtlı veya yurtdışı sıfır cihazlardan bahsediyorum. Alacağınız cihazda yurt dışı zaten.Hocam attığınız cihazların fiyatı 7k-8k benim maksimum bütçe 4700 civarı oda iyi bir cihaz olursa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.