Redmi 12 alınır mı?

Bütçe
7000 tl

sal1h28

Decapat
Daha fazla  
Redmi 12 bütçe en fazla 7 bin ve bu telefon iyi gibi gözüküyor. Samsung önermezseniz sevinirim Samsung'un tasarımları falan hoşuma gitmiyor ayrıca 90Hz olması da bir bakıma iyi çünkü 120 Hz şarj yiyor gibi şeyler çok duyuyorum. Sizce bu telefon alınır mı? Önerileriniz var ise Redmi önerirseniz sevinirim.

Oyun vs. oynamiyacaksaniz gunluk islerde kullanicaksaniz gayet yeterli bir telefona benziyor ama bu zamana gore 4 GB RAM biraz dusuk kalmis gibi geliyor ama o fiyata gore gayet guzel bir telefon.

Bunu en son 8 9 ay önce kullandım şu anda iPhone 13 Pro var elimde, bu telefonu ben gayet beğeniyordum parmak izi yüz okumadır akıcılığı felan gayet güzel ama jiroskopta sorunum vardı. Yani alırken dikkat edin bence jiroskop olduğu için PUBG Mobile falan oynamıyordum ve FPS 30 falan alıyor PUBG'de falan. Video kalitesi olarak da eh idare eder fotoğrafları falan fazla kaliteli çekmiyordu.

Oynadığım tek oyun Wild Rift onda da jiroskopluk bir şey yok. Fotoğraf kalitesi çok fazla olmasa da olur benim için zaten telefonun fiyatı belli.

Oyun vs. oynamiyacaksaniz gunluk islerde kullanicaksaniz gayet yeterli bir telefona benziyor ama bu zamana gore 4 GB RAM biraz dusuk kalmis gibi geliyor ama o fiyata gore gayet guzel bir telefon.

Migros da 8 GB modeli ayni fiyata var oradan alırım.

Son düzenleme:
Oyun oynuyacaksınız size uygun olan telefon bu değil,fakat günlük işleri vb. işleri yapmak için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…