Custom ROM Redmi 12 için ROM önerisi

Pikeas

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Meslek
Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı
Merhaba, Xiaomi Redmi 12 telefonum için sıfırdan ROM kurmak istiyorum fakat orijinal ROM'la ilgilenmiyorum. Güzel bir Custom ROM veya telefonuma uyumlu Samsung ROM'u var mıdır?

Cihazınız Redmi 12 5G mi? 5G modeli için Android 13 tabanlı crDroid ROM mevcut, ancak 4G modeli için Custom ROM yok diye biliyorum.

@Heribert Yavuz

Cihazınız Redmi 12 5G mi? 5G modeli için Android 13 tabanlı crDroid ROM mevcut, ancak 4G modeli için Custom ROM yok diye biliyorum.

@Heribert Yavuz

4G mi yoksa 5G mi olduğunu nereden kontrol edebilirim? Ayrıca 4G modeliyse hiçbir şekilde yükleyemez miyim? En kötü HyperOS Rusya sürümünü kurmak istiyorum.

Play Store'dan AIDA64 uygulamasını indirin. Açtıktan sonra 'Sistem' bölümüne girip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Play Store'dan AIDA64 uygulamasını indirin. Açtıktan sonra 'Sistem' bölümüne girip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
Buyur

Play Store'dan AIDA64 uygulamasını indirin. Açtıktan sonra 'sistem' bölümüne girip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir Telegram grubu buldum sanırım benim telefonum için bunlar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-06-02 saat 13.54.27_05edcc21.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…