M Mahirsn Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Merhaba, Redmi 12 bir cihazımda ''nv data corrupted'' hatası alıyorum.
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Mahirsn dedi: Merhaba, Redmi 12 bir cihazımda "nv data corrupted" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın yardımcı olalım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Mahirsn dedi: Merhaba, Redmi 12 bir cihazımda "nv data corrupted" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın yardımcı olalım.
M Mahirsn Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 s0n3r dedi: Fotoğraf atın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Hemen atıyorum. @s0n3r Dosya Ekleri IMG_20231231_130026.jpg 84,7 KB · Görüntüleme: 243
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 Mahirsn dedi: Hemen atıyorum. @s0n3r Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız varsa buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mahirsn dedi: Hemen atıyorum. @s0n3r Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız varsa buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mahirsn Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 Maalesef telefonumun modelinin modem dosyalarını bulamadım Redmi 12.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #6 Mahirsn dedi: Maalesef telefonumun modelinin modem dosyalarını bulamadım Redmi 12. Genişletmek için tıkla... Kaçak cihaz, doğru mu? Güncelleme mi yaptın yoksa format mı attın? IMEI silindi. Telefoncuya IMEI attır. 400 TL falan olacak. s0n3r dedi: Bilgisayarınız varsa buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgili değilseniz lütfen yazmayınız. Modem yöntemi her cihazda olmuyor.
Mahirsn dedi: Maalesef telefonumun modelinin modem dosyalarını bulamadım Redmi 12. Genişletmek için tıkla... Kaçak cihaz, doğru mu? Güncelleme mi yaptın yoksa format mı attın? IMEI silindi. Telefoncuya IMEI attır. 400 TL falan olacak. s0n3r dedi: Bilgisayarınız varsa buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgili değilseniz lütfen yazmayınız. Modem yöntemi her cihazda olmuyor.
batuhan_beey Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #7 Kullanıcı311 dedi: Kaçak cihaz, doğru mu? Güncelleme mi yaptın yoksa format mı attın? IMEI silindi. Telefoncuya IMEI attır. 400 TL falan olacak. Bilgili değilseniz lütfen yazmayınız. Modem yöntemi her cihazda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dirençli cihaza o fiyat istiyorlar hocam MTK cihaz oldugu icin bl kilidi icin yetkiliye gerek duymuyor ortalama 250 300 lira isterler.
Kullanıcı311 dedi: Kaçak cihaz, doğru mu? Güncelleme mi yaptın yoksa format mı attın? IMEI silindi. Telefoncuya IMEI attır. 400 TL falan olacak. Bilgili değilseniz lütfen yazmayınız. Modem yöntemi her cihazda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dirençli cihaza o fiyat istiyorlar hocam MTK cihaz oldugu icin bl kilidi icin yetkiliye gerek duymuyor ortalama 250 300 lira isterler.
E erhan64 Yoctopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #8 merhaba redmi 12 cihazım var yurt dısı 1 sene once ımeı attırdım bugun bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım nv data is corrupted
merhaba redmi 12 cihazım var yurt dısı 1 sene once ımeı attırdım bugun bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım nv data is corrupted
M Mahirsn Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #9 @erhan64 erhan64 dedi: merhaba redmi 12 cihazım var yurt dısı 1 sene once ımeı attırdım bugun bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım nv data is corrupted Genişletmek için tıkla... Dft pro ile imei repair yapman gerekiyor yardımcı olabilirim ama burdan ne kadarını yapabiliriz bilmiyorum
@erhan64 erhan64 dedi: merhaba redmi 12 cihazım var yurt dısı 1 sene once ımeı attırdım bugun bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım nv data is corrupted Genişletmek için tıkla... Dft pro ile imei repair yapman gerekiyor yardımcı olabilirim ama burdan ne kadarını yapabiliriz bilmiyorum